Vrede in de Sparta Podcast

Hadden wij al geschreven dat wij trouw luisteraar zijn van de Sparta naar Voren-podcast op Rijnmond. Dat we Ruud van Os een goede en kritische journalist vinden. En dat Anton Slotboom veel te opportuun denkt? Nee? Bij deze.

Deze week schuift supporter Robert de Boeck aan, die we vooral kennen van zijn columns in supportersblad KasteelNieuws en Quote. Jaja, wij lezen bij ITWM zowel het AD, Trouw, Volkskrant, De Telegraaf, NRC, Tubantia, PZC, Nederlands Dagblad, Reformatorisch Dagblad als de tijdschriften: VI, Revu, Groene Amsterdammer, HP/De Tijd, EW, Panorama, Vrij Nederland (voor zo lang dat nog kan), Elf, Oor, Playboy, KasteelNieuws en Quote. Quest trouwens ook. Enfin. Breed georiënteerd luisteren we ook deze podcast.

En nu kunnen we wel uitgebreid gaan lopen neerpennen wie wat zegt. Maar dan hoef je niet meer te kijken. We verklappen wel dat de liefde tussen Anton en Ruud weer is opgebloeid. We gaan niet nog een keer over de voetbal-onwetendheid van Ruud schrijven, dat doen we wel weer in een voorbeschouwing. Nee geintje. Kusje. Kijken die hap. Dat NEC ook een hapje voor ons mag worden.

Abonneer
Abonneren op
30 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties