tickets Sparta

Om 11:00 uur vanmorgen begint de kaartverkoop voor Sparta supporters van SC Heerenveen – Sparta. Via spartakaartje of in de fanshop kan je een ticket bemachtigen van de derde wedstrijd van Sparta dit seizoen waarvan de aftrap op zondagavond 27 augustus a.s. om 16:45 uur zal plaatsvinden.

Het uitvak in het Abe Lenstra-stadion is supergroot en biedt plaats aan meer dan 1.000 supporters van de tegenpartij. Desondanks zullen er vanwege een mooi opgeworpen smoes (tijdelijke verlaging parkeer-capaciteit) vanuit Heerenveen, maar 70 voertuigen van Sparta supporters kunnen parkeren in Heerenveen. Die auto’s moeten dus goed gevuld worden en mogen alleen vertrekken als er minimaal 3 personen met een kaartje in zitten.

Daarnaast laat de supportersvereniging 2 bussen rijden. Als de animo groot genoeg is kan daar nog een bus bijkomen. Kosten voor de busreis zijn € 40,00 (reis + ticket). Leden van de supportersvereniging ontvangen €5,00 retour bij aanvang van de busreis, Jeugdleden ontvangen € 10,00 retour.

Meer info: De Sparta supporter en Spartakaartje

SR1888 nieuwsbrief banner
SR1888 nieuwsbrief banner
SR1888 nieuwsbrief banner

14 REACTIES