Sparta mag zich gelukkig wanen met een sponsor als de Goudse. Het verzekeringsbedrijf uit Gouda, dat net zoals Sparta tegen de groten uit hun wereld moet opboksen, betaalt aan Sparta € 1.000.000 voor alle sponsoring. Het bedrijf dat geleid wordt door Geert Bouwmeester, hij is de gast in de laatste aflevering van de Sparta Podcast, doet niet moeilijk over een andere kleur dan het Goudse Paars van het uitshirt.

De inktvlek, waarvan Geert zelf, liefhebber is, komt niet meer terug, al zou de verzekeringsbaas uit de Kaarsen en Kazenstad, dat wel mooi vinden. Ook een mega-vlag vindt hij mooi en wil hij beschikbaar stellen. Het is te hopen dat hij daar over gaat praten met bijvoorbeeld de leidende figuren van de Spangenaren om te voorkomen dat hier een mega-sponsoruiting van de Goudse op komt te staan.

Waar we wel op hopen dat de Goudse, die zichzelf ooit bij Sparta meldde om weer hoofdsponsor te worden, nog meer centjes dan dat miljoen in Sparta zal gaan steken. Geert Bouwmeester wil namelijk dat Sparta, net zoals Leicester City dat ooit in Engeland werd, kampioen gaat worden. Dat wetende zou je vandaag toch nog onze commerciele man Dave van der Meer op de stoep van de verzekeraar in Gouda verwachten om dit eens met Geert te bespreken. Dave van der Meer is trouwens ook nog even de kop van jut als Anton hem benoemt naar aanleiding van een uitspraak in dezelfde podcast waarbij hij Coolblue niet zag zitten als hoofdsponsor.

In de podcast gaat het ook over veel andere zaken: de toch iets bedompte sfeer na het verlies tegen ADO voor de beker. Het trainingskamp waarbij de wedstrijd tegen Leuven verloren ging en Jeroen Rijsdijk wat bozig werd en de het informele leiderschap van de spelersgroep waar de Guzman een steeds belangrijkere rol in neemt.

He is goed dat er weer een podcast is gemaakt na deze voor veel voetballiefhebbers veeeeel te lange winterstop:

Abonneer
Abonneren op
12 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties