Wout Holverda is al enige tijd niet meer onder ons. Vorig jaar december ontviel deze mooie Spartaan ons na een langdurige ziekte. Wij zullen Wout natuurlijk nooit vergeten en hoe mooi zou het zijn dat in de plaats waar hij vandaan kwam zijn naam een langdurige herinnering zal krijgen?

Gemeente Leiden zoekt naam voor Sportcentrum

De gemeente Leiden, de plaats waar Wout vandaan kwam en lang woonde heeft een nieuw sportcentrum gebouwd. Het indoor sportgebouw aan de Telderskade vervangt 2 sporthallen en een gymzaal en zal naast breedtesport ook als topsport-accommodatie ingezet kunnen worden. Dit fantastische gebouw moet echter nog een naam krijgen. Gekozen is om de het te vernoemen naar een persoon. Daar aan zijn wel wat voorwaarden gebonden:

  1. De naam die het sportcomplex krijgt, moet de naam zijn van een persoon (man of vrouw). Deze persoon is niet meer in leven.
  2. Deze persoon heeft raakvlakken met sport (in Leiden)
  3. Deze persoon is van onbesproken gedrag

Stemmen!

Er zijn uiteraard meerdere namen in de race, maar de naam Wout Holverda is ook een kanshebber. ITWM zou het uiteraard fantastisch vinden om de naam van zo’n oer-Spartaan op de gevel van een topsport-accomadatie te zien staan. Daarom adviseert dit fanzine al haar lezers om daarop te stemmen. Stemmen kan je doen op deze website: https://doemee.leiden.nl/nl-NL/projects/geef-het-indoor-sportcentrum-een-naam

Abonneer
Abonneren op
13 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties