In je Rood-Witte Sparta shirt naar Sittard

7
1366
Rood Witte shirts

Rood-Wit uitvak

Sparta heeft op haar social media kanalen de supporters vandaag verzocht om morgen in je Rood-Witte Sparta shirt naar Sittard af te reizen. Maakt niet uit welke je uit de kast haalt, hij mag zo oud zijn als jezelf wilt. Zelfs als je het shirt van Cas Ruffelse of Bok de Korver in je bezit hebt, doe deze dan gewoon aan!

Eerdere oproepen

Sparta deed al eerder oproepen om tijdens wedstrijden die er om gingen het rood en wit te dragen. De ene keer succesvol: Ga Ahead Eagles uit in seizoen 2016-17 en een keer minder succesvol: Sparta – Emmen in de play-offs van seizoen 2017-18.
Maar we moeten vooral niet teveel waarde hechten aan bijgeloof: een vol gestreept rood-wit uitvak ziet er gewoon tof en oldschool uit. Beter dan al die supportersgroepen die tegenwoordig zich in het zwart kleden alsof ze elke week naar een uitvaart gaan. Laten wij als Spartanen vooral uniek zijn en niet mee doen met die eenheidsworsten met hun copy-paste-crematorium-zwarte-casual-gedrag.

50% korting

Sparta geeft ook nog eens – heel slim – aan, dat als je nu echt nog geen shirtje hebt je deze nu met 50% korting kan scoren in de Sparta fanshop. Kopen maar, als je nog zonder zit.

Abonneer
Abonneren op
7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties