Image by press 👍 and ⭐ from Pixabay

Rur zegt u? Is dat niet een programma uit ver vervlogen tijden waarbij een iets pedante verslaggever ooit voor zijn programma klappen van Hells Angels ontving nadat hij een taart in hun clubhuis ging aanbieden? Ja dat klopt, maar het TV programma Rechtstreeks uit Richter dat hele volksstammen tussen 1983 en 2003 wist te vermaken bestaat niet meer en de presentator Jan Lenferink, die in 2007 nog opzien baarde door in bad te gaan met de gastvrouwen van de Yab Yum, daar hebben we al jaren niets meer van gehoord.

Zo ook niet van Jan Dirk Stouten. Hij nam een aantal jaren geleden afscheid als verslaggever van RTV Rijnmond en is sindsdien voor zichzelf begonnen hebben we vernomen. Zo kan je hem inhuren als gastspreker op een event, maar heeft hij ook een online uitzendkanaal in de vorm van RUR bedacht. Geen Rechtsreeks uit Richter, maar Rechtstreeks uit Rotterdam.

En op dit kanaal gaat hij vanmiddag met Henk van Stee praten over de rust die bij Sparta is wedergekeerd en wat een verdienste van de Technisch directeur zou zijn. Dus heb je vanmiddag tijd over? De uitzending is live en begint om 12:00 uur! De stream is te zien via https://rur.nl/live/kijk-mee-naar-de-rur-lunchbreak/

Of het interview in bad wordt afgenomen en of de vrouwen uit de Yab Yum mee zullen badderen is bij het schrijven van dit artikel nog niet bekend. Kijken dus!

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties