Henk van Stee

Het was wachten tot het wereldkundig werd gemaakt, maar Henk van Stee en Sparta hebben de samenwerking beeïndigd. Uit dit overleg is gebleken dat een beëindiging van de samenwerking het beste is voor de club.

Uit het bericht van Sparta blijkt dat de club behoefte had aan ‘rust en duidelijkheid’. De focus moet gericht zijn op de sportieve prestaties. De komst van een nieuwe technische man zal zorg moeten dragen voor het klaarstomen van het team aanstaande transferwindow. Dit gebeurt wel in overleg met de technische staf, maar in hoeverre blijft deze staf intact na de openlijk uitgesproken twijfels van Henk Fräser?

Het bestuur geeft ook reactie op de bekendmaking van het onafhankelijk onderzoek. Het bestuur zal duidelijkheid brengen naar de medewerkers om hun eigen hachje te redden.

Einde tijdperk Van Stee dus. Na de intreding in 2018 heeft Van Stee een selectie bij elkaar gesprokkeld om na degradatie direct te promoveren naar de Eredivisie. Alles verliep volgens de buitenwereld perfect aan Sparta-zijde, tot het afgelopen weken begon te rommelen. Dolf Roks werd weggestuurd, de aankopen van dit seizoen voldeden niet en de macht/opdringerigheid werd het bestuur te veel.

Wat moet Sparta nu? Blijft Henk Fraser en zijn staf of zijn zij ‘solidair’ nu er een ‘dilemma’ heerst? Wie wordt op zo’n korte termijn gehaald om deze winter voor de versterkingen te zorgen? De supporter wordt weer in de steek gelaten door gebrek aan informatie en staat moederziel alleen in pijn te wachten tot de top van de club wat informatie vrijgeeft.

Bron: https://www.sparta-rotterdam.nl/sparta-rotterdam-en-henk-stee-beeindigen-samenwerking/

BRONSparta Rotterdam
Abonneer
Abonneren op
125 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties