scheidsrechtersfluit

Het is al weer een tijdje geleden dat er allerlei vage scheidsrechters werden aangesteld bij wedstrijden van Sparta. In de eerste divisie kwamen we vaak dergelijke Zeister proefballonetjes tegen die onze club moesten fluiten. Heden ten dage lijkt de eerste divisie gelukkig al weer een eeuw geleden en mogen we het met bekende scheidsrechters doen. Zo ook komende zondag, als we weer eens op een normaal tijdstip van 14:30 uur mogen aftrappen: Niemand minder dan de gerenommeerde Serdar Gözübüyük zal de uitwedstrijd van Sparta tegen de Domstedelingen gaan (bege)leiden.

Gözübüyük heeft de beschikking over twee mannen die aan de zijkanten met een vlag paraat zullen staan. Deze heren luisteren naar de namen van Zuilen en Honig. Daarnaast is er de 4e official die tot taak heeft de trainers kalm te houden, de wissels te controleren op het juiste schoeisel en die er zorg voor draagt dat elke voetballer deze week minimaal 2,1 mm haargroei erbij heeft t.o.v. vorige week. Dit om er zeker van te zijn dat de heren voetballers niet stiekem bij een thuiskapper zijn geweest om de voetbalcoupe bij te freshen. Dit heerschap, met deze ondankbare taak, luistert naar de naam Rozendal.

Uiteraard vergeten we onze helden van het Zeister matchcenter niet. Met de nieuwste technologie aan hun zijde, die gebaseerd is op forensische onderzoeksmethodes en de precisie van een module-koppeling van de NASA, bekijkt de heer Blank of er onverhoopt toch geen arbitrale dwaling is gemaakt. Hij zal geassisteerd worden door meneer Vandeursen die checkt of Blank de juiste correcties maakt.

Al met al kunnen we toch stellen dat de wedstrijd in veilige handen is. Of is daar een andere mening over? Laat het weten in jullie reacties.

Abonneer
Abonneren op
24 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties