scheidsrechtersfluit

Gisteren maakte de KNVB de aanstellingen voor de arbitrage van dit weekend bekend. Sparta – Excelsior zal gefloten worden door Edwin van de Graaf.

Alweer Manschot achter een scherm

Naas van de Graaf zullen de heren Mario Diks en Rob van de Ven met vlaggetje in hun hand eveneens hun opwachting maken oo het heilige gras van Spangen. De man die er op toe moet zien dat de wissels goed verlopen, de bank bedaard blijft en de extra tijd bij elkaar telt is het heerschap Robin Hensgens.
Vanuit de Zeister-bossen wordt deze miniderby ook goed in de gaten gehouden. De VAR Nick Smit moet de aangestelde AVAR Jeroen Manschot controleren of die niet even te gemakkelijk een balletje op de stip zal leggen.

10 bussen

De supporters van Excelsior, die vandaag naar de laatste training van hun club gaan kijken zullen morgen met 10 bussen naar Het Kasteel reizen. Met eigen vervoer mogen zij niet reizen, zo heeft hun club bepaald. Het is maar te hopen dat er bij de terugwedstrijd niet zo’n idiote maatregel zal gelden. Het is namelijk een goed en leuk gebruik om voor de wedstrijd op Woudestein naar een leuke kroeg op en nabij het Oostplein te gaan.

Abonneer
Abonneren op
23 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties