Danzell Gravenberch

Op de dag dat we eerder wisten te melden dat er niet zoveel reuring aan het transferfront was, was daar zomaar opeens Danzell Gravenberch. Dat is pas een verrassing! De 26 jarige Amsterdammer met Surinaamse roots komt over van FC Dordrecht waar hij afgelopen winter neerstreek na een kort verblijf in Oss. Nu zal hij voor minimaal 1 seizoen Spartaan zijn.

Danzell Gravenberch werd opgeleid bij Ajax nadat hij door deze club werd opgepikt bij de amateurs van Zeeburgia. In Jong Ajax maakte hij zijn debuut in betaalde voetbal om vervolgens onder andere terecht te komen bij: NEC, Cluj (Roe), FC Schaap, Reading (Eng), Roeselaere (Bel) en TOP Oss. De centrumspits kwam nog niet uit in de eredivisie.

De redactie van ITWM wenst Danzell heel veel succes bij de mooiste club van Rotterdam en wenst hem heel veel doelpunten toe!


Danzell Gravenberch heeft voor één seizoen getekend op Het Kasteel. De 26-jarige ex-jeugdinternational trainde de voorbije weken al mee met Sparta Rotterdam. Gravenberch heeft de hele opleiding van Ajax doorlopen en speelde vervolgens bij, onder meer, N.E.C. en Reading. In januari tekende hij voor FC Dordrecht, waar hij in acht wedstrijden tot twee treffers kwam.

‘Danzell is een jongen die een goede opleiding heeft gehad en nu bereid is alles te geven voor een nieuwe kans op het hoogste niveau’, legt Henk van Stee uit. ‘Bij FC Dordrecht heeft hij na de winterstop als aanvaller, wat hij van origine ook was, indruk gemaakt met zijn spel en fysieke inbreng. Dat zijn kwaliteiten die we in onze selectie kunnen gebruiken.’ Met hem halen we iemand binnen die gemotiveerd is en op basis van een prestatieovereenkomst een nieuwe kans in de Eredivisie wil grijpen. In eerste instantie tekent hij voor één seizoen, maar als het van beide kanten bevalt, zullen we kijken naar mogelijkheden dit te verlengen.’

Bron: Sparta Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties