Sparta Icon Festival

Het kunstgras op Het Kasteel gaat een waardig afscheid krijgen. Nog een keer zal een massale pitch invasion plaats gaan vinden. Komt dat omdat Sparta ternauwernood het eredivisieschap veilig zal stellen? Nee, dat is bij verre van zeker. Wat wel zeker lijkt is dat we van links-naar-rechts volledig uit ons dak kunnen gaan.

In het pinksterweekend zal het roemruchte stadion van Sparta namelijk het decor vormen van een nineties-festival. Daarbij zullen vele bekende artiesten die in de jaren ’90 grote hits scoorden gaan optreden op een podium dat aan de Kasteelzijde opgebouwd zal worden.

Wij noteren de volgende namen: 2 Unlimited, 2 Brothers on the 4t Floor, T-Spoon, Twente 4 Seven, Snollebollekes, Armand van Helden, Roger Sanchez, Benny Rodrigues, Ja Rule & Ashanti, Paul Elstak en Blacksreet. Als je een beetje kenner bent van het genre dan zal het water je nu uit de mond lopen. Het lijkt wel of discotheek Tomorrowland aan de Prins Alexanderlaan nooit is gesloten!

Dus lekker housen, party-poepen en uit je dak gaan op 3,4, en 5 juni a.s. De kaarten zullen ca. €35,= per avond kosten. Laten we hopen dat corona dan tot het verleden behoort en dat het Sparta stadion een feesttempel zal mogen zijn om dit mooie initiatief te verwelkomen.

Bron:Icons Live

Abonneer
Abonneren op
19 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties