Kersverse huurling Wouter Burger heeft voor het eerst gesproken!. Hij wil, in tegenstelling tot Rijnmonds sportchef Ruud van Os, gewoon lekker ballen tegen zijn oude club en waarde gaan toevoegen aan Sparta. Hij hoopt op een debuut tegen zijn oude team om te bewijzen wat hij kan zegt hij tegen de camera’s van RTV Rijnmond.

“Ik moet vooral laten zien dat ik ga spelen”

Omdat hij een kind van Varkenoord is die op en top Feyenoorder is, vragen sommigen, waaronder van Os, af of je Burger wel mag laten debuteren tegen zijn oude club. Burger daarover: “Uiteindelijk wil elke voetballer voetballen, al helemaal tegen topclubs. Dan is het helemaal niet aan de orde of ik wel of niet ga spelen.” “Ik moet vooral laten zien dat ik ga spelen”, doelend op het afdwingen van een basisplaats waar de centrale middenvelder op hoopt

Over zijn Feyenoorder-zijn vindt Burger dat hij dat vooral voor nu aan de kant moet zetten en nu vooral voor zijn ontwikkeling moet gaan. Het liefst dus tegen de club die hem verhuurt.

Opvallend detail in het interview is dat Henk van Stee aangaf normaliter liever geen spelers van zuid ophaalt. Uitspraken van voetbaljournalist Emiel Schelvis komen daarmee in een ander daglicht te staan. In de talkshow FC Rijnmond gaf hij vorige week aan dat Sparta een samenwerking met Feyenoord beoogt.

Bron: TV Rijnmond

Abonneer
Abonneren op
52 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties