Emile Schelvis, de sportjournalist uit onze stad die regelmatig aanschuift bij de regionale zenders, was gisteren te zien in het programma FC Rijnmond. Daarin kwam hij met een opmerkelijke uitspraken!

“Volgens mij staan ze er bij Sparta voor open om hier een nieuwe tendens mee te beginnen.”

Nu Wouter Burger door de club van de Linker Maasoever aan Sparta is verhuurd denkt de inwoner van de wijk Schiebroek te weten dat de er meer samenwerking op komst is. Althans hij hoopt er wel op, “want in deze ellendige Corona tijden kan je maar beter samenwerken”, aldus de journalist.

Schelvis denkt ook te weten hoe Sparta er in zit: “Volgens mij staan ze er bij Sparta voor open om hier een nieuwe tendens mee te beginnen.”

De context waarin we dat zouden moeten zien, daarover meldt Schelvis het volgende: “In die zin dat ze best spelers van Feyenoord die tegen het eerste aan zitten, zoals Wouter Burger, op willen nemen in het oude Excelsior-model om die spelers bij Sparta wel meters te laten maken.

De club op Zuid zou er ook win-win uit kunnen halen volgens de lokale bekendheid: “Ik zou het ook heel verstandig van Feyenoord vinden om dat te gaan doen. Als je gaat kijken hoe lang het gaat duren voordat Onder 21 van Feyenoord op dat niveau in de piramide gaat komen… het gaat gewoon nog een tijd duren voordat dat elftal op dat niveau is.”

Zoals Ruud van Os (chef sport Rijnmond), het in dezelfde uitzending al aangeeft: “De gedachtes van supporters zijn ondoorgrondelijk”. Welnu we zien graag jullie ondoorgrondelijke reacties t.a.v. deze berichtgeving 🙂

De uitzending van FC Rijnmond waar gesproken wordt over de komst van Burger en de samenwerking van Sparta met de club op Zuid

Abonneer
Abonneren op
252 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties