Voorspellen met tarotkaarten

Ook ITWM moet er aan geloven. Iets afronden, wat niet afgemaakt is….we beginnen de bestuurders van de KNVB steeds beter te begrijpen 😉 en hebben speciaal om het ITWM voorspellingstopic 2019-2020 in goede banen te leiden, de mannen in Zeist geraadpleegd om een goede keuze te kunnen maken.

Eerste advies van de bond was om vooral niets met adviezen te doen en zelf je eigen plan te trekken. Hoe kunnen wij dergelijk advies dan ook in de wind slaan terwijl we weten het nooit goed te kunnen doen, nietwaar?

Daarom het volgende: bij deze willen we jullie kenbaar maken dat we het voorspellingstopic beëindigd hebben zonder er een winnaar aan te koppelen. We hebben dus geen kampioen deze editie, maar hebben ook besloten dat de meest beroerde voorspellers volgende editie toch weer mee mogen doen.

De argumentatie om geen winnaar uit te roepen komt voort uit het gegeven dat we bij aanvang hebben gemeld dat een voorspelling na 34 gespeelde wedstrijden tot stand moest komen. Helaas is de teller op 26 wedstrijden blijven hangen.

We geven echter wel een troostprijs aan degenen die 33 punten voorspeld hadden en ook nog eens vooraf de kennis hadden dat dit zonder play-offs zou gaan gebeuren. Omdat het een troostprijs is geven we twee consumpties per persoon aan de winnaars cadeau in het supportershome!

De volgende voorspellers zijn de gelukkigen en kunnen zich voor de eerstvolgende thuiswedstrijd met publiek (waarbij zij zelf aanwezig zullen zijn) melden via itwmredactie@hotmail.com

  • Jeffrey gs
  • Jelle
  • PPP
  • Robin Rauhé
  • Wessel

Voor alle andere voorspellers die we moeten teleurstellen is er hopelijk volgend seizoen een editie die we wel af kunnen maken.

Over de uitslag zal naar goed en traditioneel Zeister gebruik niet gecorrespondeerd worden.

Redactie ITWM

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties