Semper heeft zijn plek in de bosjes rond het trainingsveld op Terbregge gevonden. Met zijn poten in de modder.

De ochtend was nog fris en fruitig. Evenals ik. En dat na de blamage in De Kuip. Gisteren, toen ik hier voor Jan Lul vanwege de vrije dag van de selectie, heb ik mijn tijd toch nuttig besteed.Op het belendende kunstgrasveld had een onverlaat vier hoekvlaggen van Feyenoord geplaatst. Ik was er toch. Dus die heb ik eventjes vakkundig verwijderd. Opgerot met die zooi. Grapjassen. Beetje leuk doen. Het zullen wel die lui van de bouw hier geweest zijn.

Dat was gisteren. Vandaag kwamen assistent-trainers Nourdin en Jeroen in een auto naar Terbregge. Ik tegen Nourdin: ‘Heb je Liverpool gezien gisteren? Jij ben toch van de standaardsituaties? Met een ingooi kun je nooit buitenspel staan. Gewoon gooien richting de achterlijn van de tegenstander dus. Dan staat daar Tobias vrij. Appeltje-eitje toch? Als Liverpool het kan, dan kunnen wij dit zeker. Nourdin liet me maar lullen. Gaat dus nooit gebeuren.

Spits Lauritsen heeft last van zijn rug

Tobias Lauritsen ontbrak vandaag op training. Hij had last van zijn rug en trainde op Spangen in het krachthonk. Ik dacht eigenlijk dat hij last van zijn hoofd had, maar nee dus. Ik vroeg aan Jeroen Rijsdijk of zaterdag te vroeg komt voor Tobias. Hij zag het niet somber in. Dus nee. Maurice Steijn was er vandaag ook niet. Volgens zeggen had hij wat last van zijn buik. Waarschijnlijk iets verkeerd gegeten. Nee, géen corona.

Jarige Ben Wessels heeft geen drop bij zich

Nick Olij vroeg weer om drop aan de jarige Ben Wessels. Dit keer had hij niets bij zich. Ik zei tegen Nick dat als hij drop of kauwgum wil dat hij dit in een eerder stadium moet aangeven. Kan Ben er rekening mee houden. Dit was, nadat ik hem had gezegd dat de beste keepers van de wereld fouten maken. Was er verder nog iets te melden? Ja, Arno Verschueren ging pissen. Verders? Yousef Namli liep apart met onze Japanse invalbeurt-trainer Kohei Sagara. Namli is volgens mij nog helemaal niet fit. Is er zolang uit geweest en speelt als een krant. Maar toch staat hij er tekens in?

Loeizware pot tegen FC Grunn moet gewonnen worden

Nou lieverds dit was het even voor vandaag. Morgen weer een verslag. De loeizware pot tegen FC Grunn staat voor de deur en er moet gewonnen worden.

Abonneer
Abonneren op
25 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties