Volgens het Algemeen Dagblad is Sparta in de zoektocht naar versterking voor de aanval uitgekomen bij het 18-jarige Ajax-talent Lassina Traoré.

Niet dat er al overeenstemming is met Ajax, maar Van Stee zou de aanvaller graag voor de rest van het seizoen van de Amsterdammers willen huren. Traoré is deze week met Ajax 1 mee op trainingskamp in het land waar aardig wat doden zijn gevallen bij de bouw van stadions: Qatar. Of Ajax hem wil verhuren hangt mede af van de indruk die hij daar maakt en of Ten Hag denkt dat hij hem met het oog op de competitie- Europese- en bekerwedstrijden nog kan gebruiken.

Probleempje is ook nog dat Ajax niet dol is op het verhuren aan talenten aan clubs die hun thuiswedstrijden op kunstgras spelen, alleen hierom al zou het kunnen afketsen.

Als Ajax hem desondanks wel gaat verhuren is het ook nog maar de vraag of Ajax het prettig vindt dat de Ajacied op 19 januari voor Sparta de winnende treffer maakt in de ArenA. Wellicht komen de clubs overeen dat hij pas na 19 januari speelgerechtigd is voor Sparta. De Geruchtenmachine draait weer op volle toeren!

Onzin!

Dennis van Bergen van het AD heeft bij Van Stee navraag gedaan over de mogelijke komst van Van den Hurk en Benschop naar Sparta. Dat blijkt onzin te zijn. Klare taal. Door deze 2 namen kan dus een streep heen. Bij deze.

Van den Hurk en Benschop.

Benschop?

Het AD zet dus een streep door Benschop heen. Zie hierboven. Maar Het Dagblad Van Het Noorden weet dan weer te melden dat Sparta zich juist gemeld bij FC Groningen gemeld heeft voor de bij Groningen overbodige spits. Klik hier voor dat artikel. Jawel, De Geruchtenmachine draait op volle toeren.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties