tickets Sparta

Sparta heeft er voor gekozen om alle tickets die zijn aangeschaft voor het duel tegen AZ ongeldig te verklaren. Aanleiding hiertoe zijn de maatregelen die het kabinet gisteren afkondigde. De maatregelen behelsen onder meer dat publiek bij sportevenementen de komende drie weken niet is toegestaan.

Op 20 oktober volgt een evaluatie en wordt gekeken wat er moet gebeuren om de uitbraak van het coronavirus in te dammen. Dit zou in het gunstigste geval zijn dat het virus zo is ingedamd dat we weer naar het voetbal kunnen. Manfred Laros gaf vandaag aan RTV Rijnmond te kennen dat hij dan het liefst terugkeert naar de situatie zoals bij de thuiswedstrijd tegen Ajax waarbij ca. 4.000 fans de wedstrijd konden bijwonen.

Groep 2 lijkt vooralsnog de Sjaak te zijn, maar later wordt recht gedaan

Sparta meldt op haar website dat het eerder gepubliceerde schema voor de eerste 6 thuiswedstrijden van dit seizoen zoveel mogelijk van kracht zal blijven. Een zure appel voor de fans uit Groep 2, maar meldt Sparta: “Het uitgangspunt is dat de supporters van Groep 2 het eerste recht van toegang krijgen bij een wedstrijd later in het seizoen.”

Over de kleine maar irritante bijdrage van het luttele bedrag van 1 euro die in de zak van het spartakaartje platform is verdwenen is geen communicatie door Sparta gepleegd. Grote kans dat u deze niet terug krijgt en er iemand van het platform € 4.000 opstrijkt.

Bron: Sparta Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
26 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties