Sparta trekt Marouane Afaker aan

0
366

Volgens de website Voetbalprimeur.nl heeft Sparta de 21 jarige Marouane Afaker aan weten te trekken. De linker vleugelaanvaller kwam eerder uit voor de jeugd van Excelsior en lijkt nu de stap naar het echte betaalde voetbal te gaan maken. Wat de komst van de Rotterdammer betekent voor Bradley van Hoeven is nog niet bekend. Laatstgenoemde zou net zoals Elayis Tavsan voor een jaar verhuurd kunnen worden aan een eerste divisieclub.


Marouane Afaker gaat VV Katwijk – na een succesvol seizoen – alweer verlaten. Afaker zal bij Sparta Rotterdam een doorstart gaan maken in het betaalde voetbal. Eerder kwam Marouane al uit voor de jeugdopleiding van SBV Excelsior uit Rotterdam. Ook Lorenzo van Slimming zal volgend seizoen VV Katwijk verlaten.

De 21-jarige Marouane kwam vorige zomer over van Excelsior Maassluis, waar hij één seizoen speelde na zijn vertrek bij SBV Excelsior. Bij VV Katwijk ontwikkelde Marouane zich het afgelopen seizoen verder door. Als linksbuiten of als aanvallende middenvelder scoorde hij acht goals in de Tweede Divisie. Ook was hij regelmatig betrokken bij andere gescoorde goals.

Door zijn opvallende spel lieten de afgelopen maanden verschillende betaald voetbalorganisaties hun interesse blijken. Uiteindelijk vond Marouane dat Sparta het beste plan voor hem had.

Bron: voetbalprimeur.nl

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties