Mohamed Nassoh heeft zijn handtekening gezet onder een contract van vier seizoenen bij onze club. De middenvelder komt transfervrij over van PSV. De 21-jarige Nassoh is ruim 14 jaar PSV’er. Hij draait een goed seizoen in Jong PSV, maakte dit seizoen vijf doelpunten en was het afgelopen seizoen aanvoerder bij de PSV beloften. Hij heeft al 102 wedstrijden voor de beloften uit Eindhoven gespeeld, een record.

Nassoh staat er goed op. Hij is Marokkaans Jeugdinternational en kon ook bijtekenen bij PSV. Als kind van de club vond hij dat ongetwijfeld ook aantrekkelijk, maar doorbreken in het huidige eerste van PSV – met een overdaad aan goede middenvelders- zou moeilijk voor hem worden. Hij zocht naar eredivisie perspectief. Ook AZ had interesse, maar hij heeft de verwachting bij onze club sneller in het eerste te kunnen doorbreken. Sparta pakt hiermee dus stevig door en heeft na Mike Kleijn de tweede nieuwe speler voor volgend seizoen al binnen.

Gerard Nijkamp is positief: “Mohamed is een talentvolle speler, die zich in de Keuken Kampioen Divisie heeft laten gelden en klaar is voor de stap naar de Eredivisie. We zien in hem een speler met veel potentie, die zich nog veel verder kan ontwikkelen en zijn blij dat we hem voor vier jaar kunnen vastleggen.”

Abonneer
Abonneren op
42 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties