Sparta stopt met verkoop van seizoenkaart 20-21

0
202
Afbeelding van Dimitris Vetsikas via Pixabay

Wegens een “te” grote belangstelling voor de seizoenkaarten heeft Sparta gemeend om per 9 augustus as. de verkoop van seizoenkaarten te moeten staken. Reden: In de corona-samenleving wil men zoveel mogelijk seizoenkaarthouders tegemoet komen, en met nog meer seizoenkaarthouders wordt dat een lastig verhaal.

Sparta laat via haar officiële website het volgende weten:

Met deze stop streven we ernaar om zoveel mogelijk wedstrijdbezoeken voor de seizoenkaarthouders met ‘In voor- en tegenspoed’ mogelijk te maken. Zoals bekend hebben de supporters die een optie ‘SP-AR-TA’ seizoenkaart hebben aangeschaft niet het eerste recht van toegang

Verder gaat de Kasteelclub in op procedures die over een kleine twee weken bekend zullen worden gemaakt. Een van de zaken die nu al bekend is, is dat er voorlopig geen losse kaartverkoop zal gelden.

En ook nog een ander nieuwtje: Sparta laat de geselecteerde seizoenkaarthouders (1.000 stuks) een tientje betalen om de wedstrijd tegen NAC bij te wonen. Logisch dat de club dat doet, de tijden van ‘gratis’ zijn voorbij, voetbal (oefenen of niet) dient betaald te worden. Er zijn namelijk onkosten aan verbonden om het stadion voor publiek te openen.

Bron: Sparta Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties