halve seizoenkaart

Sparta heeft een oude traditie van stal gehaald die ze voor de Corona-periode ook bezigden: De club van Rotterdam is begonnen met de verkoop van halve seizoenkaarten voor de tweede competitiehelft.

Prijzen

De volgende prijzen zullen van toepassing zijn:

Tarieven*KasteeltribuneTonny van Ede-tribune
19 t/m 65 jaar140,00175,00
66+125,00147,50
0 t/m 18 jaar75,00100,00
Vak 20V en 21V met toegang Ridderzaal275,00

Al met al betekent dit ook dat Sparta minder kaarten in de vrije verkoop kan doen. Elke plaats waar nu een 1/2 seizoenkaart voor wordt versleten dat is er eentje minder in de vrije verkoop. Dat is in ieder geval goed nieuws voor supporters die bijvoorbeeld tijdens de derby niet geconfronteerd willen worden met supporters die een andere kleur aanhangen, maar toch een combiregeling weten te omzeilen.
Kaarten zijn overigens alleen te koop voor de Kasteel- en Tonny van Ede tribune, voor de Denis Neville en de Bok de Korver tribune waren alle seizoenkaarten al uitverkocht aan het begin van het seizoen. Een klein aantal kaarten (150 stuks) is per wedstrijd vrij in de verkoop.

Bonus!

Als je besluit een halve seizoenkaart te kopen dan krijg je nog een extra bonus. Je mag op vertoon van je zo juist aangeschafte halve seizoenkaart ook nog eens naar de bekerwedstrijd tegen PSV die op 10 januari 2023 gespeeld zal worden. Zo’n bonus wil je natuurlijk niet mislopen.

Sparta is HOT

Verder blijkt uit deze zet dat Sparta het ijzer wil smeden als het heet is! Goed werk op de burelen van het Spartapark-Noord. Nu nog wat extra grote sponsors binnen harken…want met dit seizoen heb je als commercieel manager echt wel iets te verkopen! Doorpakken dus!

Meer info

Ga naar de website van Sparta Rotterdam en schaf die halve seizoenkaart aan als je nog geen vaste kaart hebt en niet buiten de boot wil vallen als het gaat om kaartjes. Meer info: Sparta Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties