De Catering voor de Wall of Fame

Hoera: supporters van de Denis Neville-tribune krijgen fatsoenlijke toiletten en een extra groot horeca-uitgiftepunt! Dat nieuws werd vanmiddag bekend.

Mooie plannen

Sparta kondigt een hele reeds maatregelen aan die de beleving op de Denis Neville tribune moeten verbeteren. Een overzicht van de plannen:

  • Nieuwe toiletten en nieuwe urinoirs
  • Verruiming van het aantal toiletten
  • Nieuw “extra groot” horecapunt in het midden van de gracht van de DN-tribune
  • Snelheid en service van de catering gaat beter worden

Voor nu gaat Sparta Events de komende drie thuiswedstrijden een verbetering doorvoeren in de dienstverlening. Na deze drie wedstrijden zal Sparta een evalutie houden en de resultaten van de eerder gehouden enquete vertalen naar verdere verbeteringen in de tweede seizoenshelft.

In januari zal een deel van de werkzaamheden klaar zijn, het kan echter zijn dat e.e.a. uit gaat lopen.

Wall of Fame

Omdat er een nieuw horecapunt komt zal de “Wall of Fame”, waar enkele honderden supporters een eigen steen hebben, verplaatst worden. Sparta gaat in overleg met de SV om een andere locatie te bepalen. Of dit zo maar kan is nog maar de vraag: In het destijds afgegeven certificaat dat samen met de steen geleverd werd staat dat de steen vast verbonden is met het Sparta-stadion. Losmaken en verplaatsen is het verbreken van deze belofte. Maar goed… we doen niet lullig…..maar we willen natuurlijk wel een A-plaats in het stadion als de “Wall of Fame” terug geplaatst wordt. Op de “Wall of Fame” staan namen van Spartanen die ons ontgaan zijn en er zijn supporters die elke wedstrijd toch altijd even gaan kijken om de herinnering aan deze Spartanen in ere te houden. ITWM zal scherp volgen dat hier goed mee omgegaan zal worden!

Fase 2

Er komt ook een fase 2. In deze fase zijn de seizoenkaarthouders van de Bok de Korver tribune aan de beurt voor nieuwe faciliteiten. De planning hiervan is dat de upgrade voor hen in 2024 klaar zal zijn.

Bron: Sparta Rotterdam

Abonneer
Abonneren op
94 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties