Bryan Smeets keert terug in de selectie. De middenvelder raakte tijdens het trainingskamp in Spanje geblesseerd en speelde na de winterstop nog geen minuut. Harroui is een twijfelgeval vanwege een enkelblessure. Ache is nog steeds geblesseerd en kan in Enschede niet in actie komen.

Morgenochtend een voorbeschouwing op Twente – Sparta,

Met alle respect: ik moet wel een speler hebben die direct Eredivisie-klaar is

Momenteel onderhandelt Sparta met Telstar over de komst van Telstar topscorer Reda Kharchouch. Gisteren heeft Sparta al een bod gedaan. Daarover zei Telstar trainer Andries Jonker. “We hebben het bod van Sparta afgewezen. Ze hebben een redelijk bod gedaan in mijn ogen. Dat is niet voldoende. Zoals het er nu voorstaat blijft hij bij Telstar.” Vandaag onderhandelen de clubs verder.

De vraag is hoe ver Sparta financieel wil gaan. Fraser en Van Stee gaven eerder aan niet volledig overtuigd te zijn dat de spits het gaat redden in de eredivisie. Onze trainer een paar dagen geleden over Kharchouch: “Met alle respect: ik moet wel een speler hebben die direct Eredivisie-klaar is”. Om vervolgens duidelijk te maken dat Kharchouch nog naar het eredivisieniveau toe moet groeien.

De speler van Telstar was ook zeker niet de eerste keuze, maar om verschillende redenen waren Dervisoglu, Traoré (Ajax), Ferdy Druijf (AZ) en Kaj Sierhuis niet haalbaar. Nadat Alon Turgeman, een 28-jarige centrumspits die bij Austria Wien op een zijspoor is geraakt, door Van Stee en Fraser als “niet goed genoeg” bestempeld werd, richten de pijlen zich nu dan toch vol op Kharchouch.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties