Slecht uitvak onderwerp in Sparta Podcast

4
1170
sparta podcast

Arjan van der Laan nam opnieuw deel aan de Sparta Podcast van Rijnmond. De oud-speler en trainer van Sparta schoof aan bij Ruud van Os en Anton Slotboom die onder leiding van presentator Frank Stout weer een aflevering van de Sparta podcast produceerden.

Kleine tafel

Ditmaal mocht het hoofdpodium van Rijnmond niet gebruikt worden, er moet namelijk onderscheid zijn tussen FC Feyenoord Rijnmond en de Sparta Podcast. Dus werd er aangeschoven aan de kleinere en knusse tafel waar voor de zoveelste keer aan de gast gevraagd werd om iets dichter in de microfoon te praten. ’t Is en blijft een podcast natuurlijk, die video is er maar voorbij, dus het geluid moet terecht goed zijn.

Spartaan van de week

Uiteraard kwam er weer van alles voorbij en werden er heel veel Spartanen van de Week benoemd. Men had wat in te halen na de uitzending van vorige week toen dit item spontaan vergeten werd. Goed ook om te horen dat John van der Mark inmiddels plaats kan nemen in de business units van Peijenburg en Roodenburg! Klasse van deze bedrijven.

Beroerd uitvak van Eagles levert discussie op

Mooiste stukje en misschien wel het hoogtepunt van deze aflevering was de discussie tussen Ruud en Anton over het slechte uitvak in de verder schitterende Adelaarshorst in Deventer. Het zicht is daar beperkt door hoge wanden en er hangt een net voor je Spartaanse snuffert. Anton merkte terecht op dat je betaalt om een voetbalwedstrijd te zien en dat dit krijgt. Ruud snapte Anton wel maar verdedigde de argumenten van de beleidsbepalers die over de veiligheid gaan.

Arjan van der Laan wilde het vooral over voetbal hebben en dat gebeurde natuurlijk ook. Het wel en wee van het huidige Sparta kreeg voldoende aandacht om ook voor deze podcast weer eens goed te gaan zitten.

Abonneer
Abonneren op
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties