sparta podcast

Vorige week ontbrak Anton Slotboom tijdens de podcast van RTV Rijnmond. Dit keer is Ruud van Os er niet bij. Lekker dan, juist de chemie tussen deze twee Spartaanse tegenpolen maakt het luisteren er naar zo fijn. Wie dan wel? Op de stoel van Ruud van Os zit dit keer niemand minder dan Sieme Zijm.

Wie is Sieme Zijm?

Wie. Tja als millennial gaan je dan al snel afvragen wie dat is. Sieme Zijm speelde in het begin van deze eeuw bij het Sparta dat het bijzonder moeilijk had zich te handhaven. In vooral de beslissende derby’s tegen de rivaal van a.s. zaterdag speelde hij een behoorlijke rol van betekenis. Was hij degene die een bal niet terug gaf na een blessurebehandeling? Maakt niet uit of hij dat was, want zijn Sparta verleden werd hem door de aanhang uit Oost vergeven toen hij tussen 2005 en 2008 voor Excelsior uitkwam.

Seizoenkaart voor Sparta

Tegenwoordig is Sieme Zijm in dienst van PSV als jeugdtrainer. Als hij dan ook nog eens seizoenkaarthouder van Sparta is, dan moet dit wel de ideale gast zijn voor de podcast die tussen Sparta – PSV en Sparta – Excelsior online wordt gezet.

Abonneer
Abonneren op
21 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties