Een dag na het behalen ervan, komen we dan toch nog even met het heuglijke nieuwsfeit dat de RV & AV Sparta kampioen van de 2e klasse F is geworden. ITWM feliciteert van harte de terechte kampioen die het volgend seizoen een stap hogerop zal acteren!

Voorgaande jaren roken de mannen van Terbregge al meerdere malen aan promotie, maar steeds ging het met de haven in zicht mis. Dit seizoen is alles anders. Een wedstrijd voor het einde van dit seizoen wist directe concurrent Spirit thuis niet van Alexandria’66 te winnen en won de RV & AV met 1-2 uit bij Neptunus- Schiebroek.

Daarmee werden uit 23 wedstrijden 55 punten gehaald, 5 meer dan Spirit dat de kampioen niet meer in kan halen. Na het laatste fluitsignaal was het uiteraard groot feest aan de Hazelaarweg. Volgende week zaterdag, 27 mei, zal het kampioensfeest pas echt gestalte krijgen als de kampioen haar laatste wedstrijd van het seizoen op Nieuw Terbregge tegen Binnenmaas zal afwerken. Iedere Spartaan is van harte welkom om dit feest groots mee te vieren.

Nu de Rugby-mannen kampioen zijn geworden en de RV & AV Sparta kampioen is geworden zou het schitterend zijn als de cricketers (kampioen?) en Sparta Rotterdam (Europees voetbal) ook een prijs zullen pakken. Dat zal een bizar slot zijn voor dit prachtige jubileum-seizoen waar onze omni-vereniging haar 135 jarig bestaan viert!

Abonneer
Abonneren op
8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties