Ralf Seuntjes op het trainingsveld bij Sparta

Twee verliespotjes op rij, Adil Auassar aan de schandpaal en een gestaakte wedstrijd doordat van de Denis Neville tribune een pakje Chocomel werd gegooid. Het zijn geen beste weken voor onze club als het gaat om het imago. Maar dan dit dat laat zien dat Sparta een bijzondere club is waar de positieve kant zeker van belicht mag blijven worden. De bij Sparta mee trainende Ralf Seuntjes is de club heel erg dankbaar.

Op het veld staan en weer meetrainen

De 30-jarige spits, nog steeds in dienst van het Japanse FC Imabari werd vorig jaar getroffen door lymfeklierkanker. De behandelingen om deze ziekte tegen te gaan sloegen goed aan. Zo goed dat hij nu genezen lijkt en zijn werk als profvoetballer weer kan oppakken. Van de zware behandelingen naar het spelen van een wedstrijd op professioneel niveau zit een heel traject tussen. Een deel van dat traject, het weer op het veld staan en weer meetrainen, doorloopt Ralf Seuntjes nu op de trainingsvelden van Nieuw Terbregge waar de selectie van Sparta voetbalt.

Gebruik maken van alle faciliteiten die Sparta te bieden heeft

Maurice Steijn is uiteraard de link die voor het een en ander gezorgd heeft. Onze trainer kent Ralf Seuntjes nog uit zijn tijd toen hij de coach van VVV Venlo was. Seuntjes is enorm blij dat hij bij Sparta zonder enige verplichting gebruik mag maken van alle faciliteiten die Sparta hem geeft. En waar de in Breda geboren Seuntjes ook blij van wordt is dat de sportfysio van Sparta ook Japans spreekt. Op die manier is het makkelijk communiceren over de voortgang van zijn herstelproces met zijn werkgever in Japan.

Abonneer
Abonneren op
11 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties