Er is momenteel niet al teveel nieuws op het transferfront. Met het binnenhalen van Heylen en Thy is het alweer een tijdje stil op Het Kasteel en horen we de laatste weken ook niet al teveel uit de mond van Henk van Stee. Daar kwam gisteren verandering in. Toen sprak de technische baas uit Spangen met het Eindhovens Dagblad over de huurlingen Piroe en Dante

Van Stee vindt dat de samenwerking die hij met de twee huurlingen en met PSV afgelopen seizoen heeft ervaren naar tevredenheid stemt. “Als je ze nu nog bij ons ziet trainen, zegt dat veel over hun sportieve houding. Dante heeft zich bij ons kunnen ontwikkelen en maakte zeker sinds de winterstop mooie stappen vooruit. Joël heeft dit seizoen wel wat minder minuten gespeeld, maar ook laten zien dat hij mogelijkheden heeft. We zien bij ons in de toekomst zeker ook kansen voor hem. Over beide spelers zijn we qua prestaties en houding gewoon goed te spreken”

Door de coronacrisis is er nu geen duidelijkheid. In juli, wanneer beide clubs meer inzicht hebben aangaande het komende seizoen, lijkt men weer om de tafel te gaan zitten.

Bron: Eindhovens Dagblad

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties