feest op Spangen na behalen play-offs

Sparta heeft een puike prestaties geleverd en dat is de spelers gisteren niet ontgaan. Bij aankomst op Spangen werd de ploeg van Henk Fraser groots onthaald door vele toegestroomde Spartanen die het behalen van de play-offs vierden alsof zojuist er een kampioenschap was binnengehaald. Dat laatste is natuurlijk niet het geval, maar een reden om uitzinnig te zijn is er wel als je de beste prestatie in 25 jaar weet weg te zetten.

Hoe lang is het immers geleden dat we met een positief doelsaldo afsloten? Hoe lang is het geleden dat we in het linkerrijtje van de eredivisie eindigden? Hoe lang hebben we er over gedaan dat Sparta weer de status heeft die wij als supporters graag willen zien?

Al die lange jaren in de eerste divisie, aan het begin van het seizoen als mogelijke degradatiekandidaat neergezet worden door de kenners en na de eerste paar (lood)zware wedstrijden helemaal onderaan de ranglijst bungelen? Hoe buitengewoon is deze prestatie dan.

De supporters waren er dus toen de bus aan kwam. Het ging er niet geheel coronaproef aan toe moeten we stellen. De supporters hadden te lang moeten wachten om dit seizoen een keer hun ploeg te omarmen, en konden zich niet meer houden. Het enthousiasme was, zeg maar, te groot.

We hebben voor jullie onderstaande beelden verzameld. Zelf nog beelden, zet dan een link in de reacties!

Abonneer
Abonneren op
58 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties