tickets Sparta

Hoe frusterend. Wegschietende schermen. Niet kunnen inloggen. Vakken die beschikbaar lijken, zijn niet beschikbaar. Ja, beste supporters, ook uw redactielid van dienst was een van die supporters uit groep 1 die er vandaag naast greep. Geen kaartje voor Sparta – AZ. De 249 resterende kaarten waren in no-time uitverkocht.

Het leek wel of de Rolling Stones hun afscheidsconcert op Het Kasteel gepland hadden en daarvoor nog een paar honderd kaarten voor waren, deze ongekende stormloop op de club wiens fans gewoon hun bek houden! In nog geen paar minuten tijd was Het Kasteel corona-proof uitverkocht.

Het zou Sparta sieren de kopers van deze laatste kaarten uit te sluiten voor de eerstvolgende wedstrijd waar weer geboden mag worden. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de fans uit groep 2, die een kaartje voor Sparta – Ajax wisten te bemachtigen, en straks weer mee mogen dansen in de stoelendans voor Sparta – Heracles. Goed idee van uw gewaardeerde redactielid, of spreekt de schrijver uit pure woede en frustratie nu hij geen kaartje voor het duel tegen AZ heeft kunnen bemachtigen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties