Nieuws over de Rotterdamse derby

Sinds dat Zaterdag de verkoop voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord is gestart zijn er nog maar zo’n 250 kaartjes over voor de aanhang van de club van Rotterdam. Dat betekent dat er al zo’n 1.000 tickets aan Spartanen zijn verkocht.

Deze week uitverkocht?

Het zou niemand verbazen dat deze week het uitvak volledig uitverkocht zal raken. Er kan zelfs met enige zekerheid gesteld worden dat de reden dat het nog niet uitverkocht is, dat het aanvangstijdstip van de derby, die op 11 september gespeeld zal worden, nog niet bekend is. De wedstrijd kan nl. om 12:15, 14:30; 16:45 of 20:00 uur vastgesteld worden. Dit laatste heeft te maken met de Europese kalender en de wens van ESPN om niet alle wedstrijden tegelijk te laten beginnen.

Koop je kaartje

Wil je dus zeker van je zaak zijn en deze wedstrijd niet missen? Ga dan vandaag nog naar spartakaartje.nl om je ticket te bemachtigen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Een ticket kost je slechts € 17,50. Wil je met de bus vanaf Het Kasteel naar de Kuip reizen? Ook dan kan. Hiervoor betaal je dan een tientje meer. Daarmee koop je de luxe dat je rechtstreeks bij het uitvak afgezet zal worden en je niet bevreesd hoeft te zijn je door hordes havenarbeiders, mensen uit de provincie en andere niet gelijkgestemden hoeft heen te worstelen. Maar ach, de tijden dat Kuipvrees van ons heer- en meester maakte, lijken gelukkig al lang voor bij 🙂

Abonneer
Abonneren op
38 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties