Jurgen Mattheij wil naar het buitenland

0
150

Jurgen Mattheij, de speler die afgelopen zomer van het gedegradeerde Excelsior de gelederen van Sparta kwam versterken wil na 1 seizoen al weer bij Sparta naar een andere werkgever toe. De verdediger, die zijn gehele loopbaan in het Rotterdamse verkeerde, wil gaan jobhoppen. Het liefst pakt hij zijn biezen voor een heus buitenlands avontuur, maar wil misschien toch ook wel bij Sparta blijven.

Hij twijfelt of hij bij Sparta zijn contract moet gaan verlengen of toch niet……
Dat vertelt hij tegenover Voetbal International. “Nu lijkt de tijd daar om een volgende stap te maken. Het heeft ook met leeftijd te maken“, aldus de 26-jarige voetballer. “Ik zie wel wat er komt, voorlopig is er nog niks, maar je weet het nooit. Ik weet in ieder geval dat ik het niet erg zou vinden om te blijven.” Mattheij is in elk geval een aanbieding gedaan voor een langer verblijf in Rotterdam, waar hij al zijn hele leven voetbalt.

Ik ben Sparta dankbaar voor de kans die ik gekregen heb en ik heb altijd open kaart gespeeld

Voorlopig zal hij zijn handtekening dus nog niet zetten onder het voorstel, al is het niet uitgesloten dat het alsnog gebeurt. “Ik ben Sparta dankbaar voor de kans die ik gekregen heb en ik heb altijd open kaart gespeeld“, aldus Mattheij, die vanwege zijn wens naar het buitenland slechts voor 1 seizoen tekende. Daarin speelde hij tot dusver 24 officiële duels, waarin hij tweemaal scoorde en een assist gaf. In de jeugd speelde hij ook voor een andere BVO, uitkomend in Rotterdam-Zuid.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties