Op ons trainingscomplex Nieuw-Terbregge is er niets wat zich aan het oog van Semper onttrekt.

Afgelopen zaterdagavond tijdens de rust stond Afra Eerdhuijzen (moeder van) vanachter het toegangshek van de Tonny van Ede-tribune haar (kleine) hondje te troosten. Die mocht niet naar binnen. Aan de andere kant van het hek stond Leo Eerdhuijzen (vader van). De schaduwen van het traliewerk vormde een perfect kruis op het gelaat van Pa Eerdhuizen. Het hondje mocht wél mee in het spelershome, maar niet naar de wedstrijd. De stewards waren onverbiddelijk en zette zelfs een grote mond op om hun beweegredenen kracht bij te zetten. Een gênante vertoning en ongepast bij een familieclub die wij pretenderen te zijn. Het hondje is óók familie van Mike Eerdhuijzen en heeft dus recht op toegang tot de wedstrijd. Ik: “Volgende keer ons hondje in de binnenzak en klaar.”

Opvallende gesprekjes tussen Steijn en Auassar

Gisteren speelde een uitgedunde selectie een potje vijf tegen vijf. Arno Verschueren maakte de winnende met een typische Verschueren-goal. Doorlopen tot de eerste paal en dan beheerst binnenschuiven. Tobias Lauritsen maakte geen deel uit van het groepje overgebleven spelers. Hij had zich ziek afgemeld en heeft deze week dus nog niet getraind. Opvallend was ook het gesprekje dat Maurice Steijn hield met Adil Auassar. Voor de rest waren er geen bijzonderheden.

Lauritsen en Namli zijn en waren ziek: streep erdoor?

Dat was gisteren. Vandaag hadden we naast Tobias nog een zieke te betreuren. Younes Namli was ook ziek thuis gebleven. Dus dat is nummer twee waar een streep door kan. Want de regel is: niet trainen, niet spelen. Opnieuw, evenals gisteren, een onderonsje tussen Maurice Steijn en aanvoerder Adil Auassar. Ik heb geen idee waarover de gesprekjes gaan. Jullie zijn vrij om hieronder je reacties of interpretaties te geven.

Buurvrouw Loes heeft weer kleur op haar wangen

Morgen zijn we weer vrij. Alle volgende trainingen zijn besloten want dat worden er spelsituaties verzonnen. Nourdin Boukhari strikes again. De situatie met Loes, mijn buurvrouw, is ook opgelost. Ze houdt meer van mij dan ooit tevoren. Gisterenavond heb ik ook nog een badkamerlamp voor haar verwisseld. Het was zo’n inbouwspotje waar dan een veer voor moet. Géén punt voor Semper. In een ommezien had Loes weer kleur op haar wangen en kon ze haar prachtige figuur weer in de grote badkamerspiegel bewonderen.

Jankmuil Jesper Cillissen op Het Kasteel

Nou Spartanen het was niet veel nieuws, maar toch was er nieuws. Jankmuil Jesper Cillissen komt zondag naar Het Kasteel. Onze papieren liggen natuurlijk ongunstig door het mogelijk ontbreken van met name onze kapstok Tobias Lauritsen. Maar wie weet valt het allemaal mee. Daar kan ik u dus geen kond van doen, omdat vanaf nu alles achter gesloten deuren plaatsvindt. Het zij zo. Zullen wij laten hóóórrrééénnn: S.P.A.R.T.A…

Abonneer
Abonneren op
35 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties