scheidsrechtersfluit

De KNVB heeft Jeroen Manschot aangewezen om zondagavond Sparta – PSV te fluiten. Hopelijk heeft deze fluitist een betere dag dan toen die op 17 mei 2018 achter de schermen zat . Toen bakte die samen met Allard Lindhout er helemaal niets van, weet u nog?

Maar goed dat is natuurlijk een beetje “ouwe koeien uit de sloot” halen en kunnen we het beter hebben over wie Manschot gaat helpen om een nieuw fiasco te voorkomen. Op het veld, aan de zijlijn en met vlag in de hand zijn dat de heren Erik Kleinjan en Sjoerd Nanninga. Dit trio wordt een kwartet omdat het heerschap Erwin Blank de rol van 4e official op zich zal nemen.

In het match-center in Zeist zal de eveneens op 17 mei 2018 in opspraak geraakte Allard Lindhout als VAR zich tureluurs naar de schermpjes moeten staren. Maar gelukkig is daar dan ook Thomas Krijt, die als als AVAR de taak heeft dat Lindhout zich niet blindstaart, ontspoort en de fout in kan gaan zoals Manschot dat deed op 17 mei 2018

Vanzelfsprekend wordt de arbitrale leiding in Eindhoven van harte veel succes gewenst met het leiden van de wedstrijd.

De redactie van ITWM voelt zich door plaatsing van dit artikel niet verantwoordelijk voor eerder aangedaan Spartaans leed. Lezen van de gelinkte artikelen is geheel voor eigen risico en kan leiden tot zware depressie en vergeldingsdrang.

Abonneer
Abonneren op
13 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties