geruchtenmachine

Van geruchten zijn we niet vies bij ITWM. Zo bleek gisteren maar weer toen we van het befaamde instagram-account peczwolle_nieuws breaking news over Henk Fraser publiceerde. Vandaag een nieuwe episode in het winterse achtergronddecor van het transferwindow: Gaat Danzell Gravenberch Sparta verlaten? En is Henk van Stee nu bij Vitesse uitgekomen om reserve spits Buitink daar op te halen?

Volgens het altijd betrouwbare FC Update, die haar informatie baseert op De Gelderlander, zou de spits in de belangstelling van Sparta staan, maar ook van Fortuna Sittard. De 20-jarige aanvaller heeft nog geen basisplaats weten te veroveren in het Gelredome en moet het uitsluitend van invalbeurten hebben.

Vraag is of hij wel een basisplaats zal kunnen krijgen bij Sparta. Met de prima presterende aanvalslinie lijkt vooralsnog niets mis bij Sparta. Buitink zou mogelijk wel de concurrentie kunnen aanwakkeren.

Thomas Buitink staat overigens t/m 2021-22 onder contract bij Vitesse. Mocht Sparta hem aan willen trekken dan betekent dat, dat er naar alle waarschijnlijkheid, sprake zal zijn van een transfer- of huursom.

Abonneer
Abonneren op
95 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties