Op de onlangs gehouden forumavond leken ze al een stel dat het uiterst goed met elkaar kon vinden. iedereen wist dat ze in gesprek met elkaar waren en dat ze zelfs gingen uiteten bij van der Valk Blijdorp. Vandaag wordt de innige samenwerking tussen Manfred Laros (Sparta) en Gerard Nijkamp officieel bevestigd: Gerard Nijkamp heeft tot medio 2027 bijgetekend op Het Kasteel

Officieel bericht van Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam en Gerard Nijkamp zijn een nieuw meerjarig contract overeengekomen. Het contract van de technisch directeur liep na het huidige seizoen nog slechts één seizoen door. De nieuwe overeenkomst loopt tot medio 2027.

Algemeen directeur Manfred Laros is verheugd met een langer verblijf van de technisch directeur. “De afgelopen weken hebben we een evaluatie gevoerd over o.a. de afgelopen transferwindow, samenstelling van de spelersgroep maar ook natuurlijk de sportieve resultaten. Voor elke betaald voetbal organisatie is het van belang om tijdig duidelijkheid en dus commitment van de directie te hebben om succesvol te kunnen zijn. In het afgelopen jaar heeft Gerard aan Sparta laten zien dat met zijn netwerk en expertise de club op voetbaltechnisch vlak een stap vooruit heeft gemaakt in meerdere facetten. De samenwerking is prettig en we hebben de ambitie om de komende seizoenen nieuwe en volgende stappen met Sparta te maken.”

Gerard Nijkamp zelf kijkt ook vol enthousiasme uit naar de komende periode. “Ik ben nu bijna exact een jaar verbonden aan Sparta en opgenomen in de Sparta-familie. We zijn met de club volop in ontwikkeling, zowel binnen als buiten het veld, en daar wil ik graag sturing aan blijven geven op voetbaltechnisch gebied. Natuurlijk blijft het behalen van de sportieve doelstelling van het eerste elftal de belangrijkste pijler, maar tegelijkertijd liggen er mooie uitdagingen op het verder ontwikkelen van onder andere de jeugdopleiding en scouting met als resultaat een verdere groei van de club.”

Reactie Gerard Nijkamp op verlenging contract

Abonneer
Abonneren op
51 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties