megga bus

Het lijkt nog even weg, maar voordat je het weet is het zaterdag 18 maart. De dag dat Sparta opnieuw een belangrijke wedstrijd speelt voor een play-off ticket die uiteindelijk kan leiden naar Europees voetbal. Dat uitvak in Emmen moet natuurlijk, net zoals afgelopen zondag het geval was, helemaal vol! Sparta kan alle steun hard gebruiken.

Alleen nog kaarten voor de bus

De autocombi, die was al even uitverkocht, maar voor de bus zijn nog plaatsen verkrijgbaar. En hoe eerder mensen zich alsnog opgeven, hoe meer zekerheid de supportersvereniging heeft dat zij voldoende bussen kunnen bestellen. Dat moet toch lukken als de bus pas om 14:30 vanaf Spangen vertrekt?

Prijs lijkt hoog, maar kijk eens naar alle voordelen!

Veel Spartanen vinden de prijs van € 39,50 voor deze combi wat aan de hoge kant. Erg begrijpelijk, maar je krijgt natuurlijk er wel iets voor terug:

  • Sparta doet het dit jaar heel erg goed in uitwedstrijden. De kans is dit seizoen een stuk groter dat er gewonnen wordt in een uitwedstrijd. Beleef die sfeer die daarmee gepaard gaat vanaf een sfeervol uitvak. Je kaartje zit namelijk inbegrepen bij de prijs die je betaalt.
  • Je wordt heen- en weer naar Emmen gebracht. Je hoeft je niet te vermoeien met autorijden of gefocust als bijrijder te zijn om het hunebedden-plaatsje te vinden. Dat doet de chauffeur voor je
  • Je kan in tegenstelling tot als je met de auto zo gaan bijvoorbeeld een biertje in de bus drinken. Bij Sparta doen ze daar nooit moeilijk over. Sterker nog, in het supportershome kan je koude blikjes bier tegen een gunstig tarief kopen. Samen met je vrienden kan je dus een puike dag/avond hebben.
  • Je krijgt een fikse korting als je lid bent van de supportersvereniging. Bij het inchecken krijg je € 5,00 retour. Jeugdleden van de SV krijgen zelfs € 10,00 terug.
  • Sparta is je superdankbaar dat je hen ondersteunt. Wie weet plaatsen ze daar nog een mooie tweet op twitter van
  • Je ontvangt 1 loyaliteits-punt die je straks hard nodig zal hebben als Sparta Europees loot tegen SP La Fiorita. Het uitvak van de club uit San Marino heeft slecht een beperkt aantal plaatsen voor uitpubliek en alleen houders van voldoende loyaliteits-punten kunnen straks mee naar deze wedstrijd in het Stadio Fonte Dell’Ovo.

Bedelen om een kaart dat mag in dit topic

Afgelopen week verplaatsten wij veel verzoeken van mensen die absoluut naar Sparta wilden, maar geen kaart hadden door naar marktplaats.nl en ons Off Topic Topic. Aan deze mensen: grijp je kans zo lang er nog tickets zijn naar Emmen uit. Verder gaan we het in dit topic gewoon keihard toestaan: Bedelen om een schaarse kaart, om zo een vol uitvak in Emmen te creëren, is per uitzondering toegestaan in dit topic

Waar koop ik dat kaartje voor Emmen uit?

Gewoon waar je het altijd koopt. Bij de Spartakaartje.nl kan je je opgeven om mee te gaan naar Emmen. Waar wacht je nog op beste Spartaan?
Meer info kan je HIER vinden.


Abonneer
Abonneren op
25 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties