tickets Sparta

Ondanks dat er vanuit de overheid nog geen besluit is genomen of er bij de volgende ronde in de eredivisie weer publiek aanwezig mag zijn, is FC Groningen alvast begonnen met het aan de man brengen van 3.100 tickets voor seizoenkaarthouders van de club uit het Hoge Noorden. Met dit ticket zouden zij zondag om 14:30 uur in de Euroborg naar FC Groningen – Sparta kunnen kijken.

Reden dat men hiermee begonnen is, is omdat het anders te kort dag zou zijn om nog van alles te organiseren. Net zoals bij de thuiswedstrijd van Sparta tegen VVV moeten de Groningers zich eerst laten testen alvorens ze, mits er goedkeuring komt, het stadion kunnen betreden.

Voor uitsupporters blijft het onmogelijk de wedstrijd bij te wonen. Dus Sparta-supporters moeten minimaal nog even wachten tot aan vrijdagavond 7 mei wanneer de club van Rotterdam op Het Kasteel uitkomt tegen Vitesse. Als alles doorgaat met publiek zal groep 1 als meest waarschijnlijke groep als eerste aan bod komen om voor die wedstrijd een kaartje te bemachtigen. Zij worden dan gevolgd door groep 2 en uiteindelijk groep 3. Uiteraard zijn er velen voorbehouden op deze voorspelling te maken en weten we dingen pas zeker als ze zeker zijn. Ook zo’n ding: het thuisduel tegen Vitesse begint om 20:00 uur. Met de versoepelingen die vandaag zijn ingegaan levert dat geen gedoe meer op met de avondklok.

Bron: FC Groningen, RTV Noord

Noot van de redactie:
Uiteraard mag je je mening geven waarom je het een wel of niet ziet zitten. We zullen in de discussie wel modereren als het politieke statements gaan worden of het een kant op gaat waarbij het corona-beleid ter discussie staat. Daarvoor zal je op andere websites moeten zijn. ITWM wil zich afzijdig houden van grote maatschappelijke discussies en zich vooral richten op voetbal- en in het bijzonder op Sparta gerelateerde zaken.

Abonneer
Abonneren op
13 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties