Erwin Blank is VAR bij Sparta – PSV

40
1562
scheidsrechtersfluit

Sparta – PSV is een gewone wedstrijd. Zomaar 1 van de 34. Wel eentje tegen de nummer 1 en dat betekent samengevat dat die jongens van PSV best aardig kunnen ballen. De gasten uit Eindhoven moeten dinsdagavond eerst nog even tegen Sevilla. Het kan Sparta wellicht een mentaal en fysiek voordeel opleveren. Willen we stunten, dan zullen de Lampjes niet op hun best moeten spelen, moet je een beetje mazzel hebben en moet Sparta zelf wel top zijn. Top was onze club afgelopen zondag duidelijk niet. De eerste helft en de laatste minuut was het zelfs flink tobben. Werk aan de winkel dus voor Rijsdijk en zijn mannen.

De wedstrijd zondag staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler. De 38-jarige fluitist wordt geassisteerd door de vlaggende mannen Mario Diks en Charles Schaap. Vierde official is het heerschap Martijn Vos.

Nadat de VAR en AVAR tijdens Sparta – Vitesse minimaal één verkeerde beslissing namen en ze tijdens Excelsior – Sparta in de blessuretijd waarschijnlijk al naar huis waren om de Zeister file te vermijden zijn we benieuwd of Erwin Blank ditmaal wel de eer van het gilde der VARren hoog kan houden. Sjoerd Nanninga sluit aan als AVAR. Hup Sjoerd hup!

Sparta – PSV begint begint zondagmiddag 8 oktober om 16.45 uur. Het Kasteel is simpelweg te klein en dus altijd uitverkocht. Zo ook nu.

Abonneer
Abonneren op
40 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties