scheidsrechtersfluit

De KNVB heeft Dennis Higler aangesteld als arbiter voor de derby van aankomende zondag. Dat wordt dus weer smullen. De derby zal het decor vormen voor de hoofdact van deze middag, Dennis Higler zelf. Niemand op deze website zal de ervaren scheidsrechter enige partijdigheid verwijten, maar een aparte kerel is het wel gezien zijn eigenaardige arbitrale beslissingen en het vestigen van de aandacht op de arbitrage.

Higler zal geassisteerd worden door Rogier Honig en Rens Bluemink. Zij zullen aan de zijkanten van het speelveld gepositioneerd staan met hun vlaguitrusting. De man die er voor moet zorgen dat John de Wolf en Cor Pot op zijn Poldervaart’s niet naar de overkant van het speelveld weten te sneaken, is het heerschap Alex Bos.

In het Zeister-bos zal Christiaan Bax er op toezien dat buitenspel situaties, overtredingen binnen het strafschopgebied en allerlei andere zaken die een grote wending aan de wedstrijd kunnen geven, en door de vier mensen ter plaatse over het hoofd worden gezien, alsnog aangepakt kunnen worden. Degene die Bax corrigeert assisteert is Hessel Steegstra, die net zoals Bax en de rest van Nederland de wedstrijd op een scherm bekijkt.

Abonneer
Abonneren op
27 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties