sparta vlag

De sportredactie van het Algemeen Dagblad, dat doorgaans bestaat uit hardcore fans van de club van de linker Maasoever, kan er niet omheen. De prestatie van Sparta (lees: uitmuntend voetbal in het eerste uur van de wedstrijd tegen Willem II, is niet onopgemerkt gebleven. Bij de opstelling van het elftal van de week is het Sparta dat alle credits krijgt. Maar liefst 5 van de 11 spelers dragen deze week een Sparta-shirt.

Nog 6 wijzigingen te gaan voor de redactie van het AD

De Spartanen die geselecteerd zijn luisteren naar de namen: Abels, Pinto, Auassar, Harroui en D. Duarte. Dit kan Frank de Boer absoluut niet ontgaan 🙂

Gefeliciteerd dus, spelers van Sparta! Ook op de niet geselecteerde Spartanen zijn we uitermate trots natuurlijk. Voor de Spangenaren een reden des te meer om hen gisterenavond met het nodig eerbetoon te onthalen:

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Abonneren op
83 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Strijkplank
Spartaantje
1 maand geleden

Is het contract van Deroy Duarte al verlengd?

Zou zonde zijn als hij gratis de deur uitloopt. Begint nu toch wel te lopen.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Strijkplank
1 maand geleden

Daar zullen de gesprekken nu wel mee geopend zijn.
Hij moest natuurlijk nu eerst eens presteren voor de winterstop, want anders was het weggegooid geld geweest.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Hans E
1 maand geleden

Niet mee eens. Natuurlijk niet weggegooid ook als hij het nog niet goed had gedaan. Het is niet zo dat hij geen talent heeft en een prutser leek voor deze goede periode.

D
Spartapijnacker
Spartaantje
1 maand geleden

Mooie opsteker. Vooral genoten van de “voetballende” oplossingen waardoor rust in de ploeg ontstaat. Het wordt tijd voor echt gras op het kasteel.

D
Md55jSpartaan
Spartaantje
1 maand geleden

Fantastisch. Dit is ongekend mooi!

D
Brandweer1
Gladiator
1 maand geleden

De hand van God eh … ik bedoel van Fraser is steeds duidelijker zichtbaar. Hij maakt voetballers beter. Die 4-2-3-1 bevalt me goed. Vooral omdat hij onze backs zo lekker aanvallend mee laat doen.

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Brandweer1
1 maand geleden

De 4-4-2 organisatie bij balverlies staat onder Fraser weer als een huis. Vorig jaar was dat ook al zo en nu staat er ook nog een keeper die hoge ballen afvangt. Het is voorin ook lekker voetballen als je kunt vertrouwen op een solide organisatie achterin. Het enige wat dit seizoen nog niet echt lekker loopt is de defensieve organisatie bij corners en vrije trappen. Daar missen we Mattheij denk ik. En Ache en Veldwijk misschien ook nog wel. Toch flink wat kopkracht ingeleverd.

Laatste wijziging 1 maand geleden door vakkie20
D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  Brandweer1
1 maand geleden

Toch knap van Henk dat hij het vertrouwen houdt in Deroy Duarte die nu toch wekelijks uitblinkt en zijn doelpunten meepakt.

D
Rob Laanen
Spangenaar
Je reactie op  Brandweer1
1 maand geleden

🤮🤮🤮

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Lekker inhoudelijk Rob.

D
Rob Laanen
Spangenaar
Je reactie op  Brandweer1
1 maand geleden

Plaatjes zeggen vaak meer dan woorden. Maar ik zal het proberen. Volgens mij heeft Fraser gedaan wat veel supporters al wekenlang riepen. Hij heeft Okoye in het doel gezet, Mijnans ingepast en het allerbelangrijkst, hij is afgestapt van het systeem met vijf verdedigers. Het middenveld is veel sterker, waardoor de backs minder onder druk komen te staan en beter floreren. Zelfs onze spits, door vele betiteld als miskoop, kwam van zijn eiland en blijkt heel goed te kunnen voetballen. De balans in het elftal en het zelfvertrouwen zijn terug. Ik ben heel blij met het voortschrijdend inzicht van onze trainer. Maar als iemand die dhr. Vloet al jaren verafgood, nu spreekt van de hand van God Fraser, kan ik een misselijk makend gevoel niet onderdrukken. Plaatjes zeggen meer dan woorden. Het duimpje naar beneden is uit, dus ik vond een ander plaatje dat mijn gevoel heel treffend en grappig weer gaf. Een impulsieve actie die ik achteraf beter niet het kunnen doen. Ik hoop dat het zo duidelijk is. Met vriendelijke Spartaanse groet, Rob.

D
Jaapxx
Spartaantje
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Goeie analyse. Overigens: terugkomen op eerdere fouten is ook een kwaliteit. Ik bedoel Fraser…

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Zonder onze adviezen had Fraser de kerst bij Sparta niet gehaald Rob.
Gelukkig draait het team en kunnen we wat meer verwachten dan vechten tegen degradatie.
Ik dacht eigenlijk dat de brandweer een grapje maakte want ook hij weet hoe het zit.

D
Fan
Spangenaar
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Precies – wat is een spartatrainer zonder ITWM?

Laatste wijziging 1 maand geleden door Fan
D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Fan
1 maand geleden

Hahaha. Geweldig dit.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Rob Laanen
1 maand geleden

Volledig mee eens.
En niet alleen hier op itwm was er kritiek op het systeem en het niet opstellen van Okoye en Mijnans.
Ik denk ook dat zelfs Harroui een duit in het zakje heeft gedaan met zijn kritiek.
Het valt wel te prijzen dat Fraser om is gegaan en zich de kritiek heeft aangetrokken en daarnaar heeft gehandeld.
Hoewel sommigen zullen blijven volhouden dat hij zich niet laat beïnvloeden door anderen.

D
Wolf
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Op Wat of Wie HF nu wel of niet heeft gereageerd is niet zo belangrijk. Het feit dat hij Heeft gereageerd en de organisatie / opstelling heeft aangepast, is wel belangrijk en relevant.

Het is in ieder geval een compliment aan HF.

Als Alex Pastoor wat minder eigenwijs was geweest had hij ook zaken die in zijn vermogen lagen nog kunnen aanpassen, maar AP volharde in zijn houding.

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Ik lach me echt kapot om de reacties in deze discussie.

Fraser gaat gewoon zijn eigen weg natuurlijk. Dat wil niet zeggen dat ie niks verandert, maar dat ie verandert op basis van zijn eigen waarnemingen. Daar heeft ie ons niet voor nodig hoor. Wees maar blij dat ie niet heeft geluisterd naar de vele ‘adviezen’ hier. Dan hadden we Mijnans nooit als rechtsbuiten gezien, Duarte ook niet als linksbuiten, dan had Thy al op de tribune gezeten en Smeets was al helemaal geen schaduwspits geweest. En me dunkt dat Heylen ook al was afgeschreven door menig kenner op dit forum…

Trouwens, het dominante voetbal wat we tegen Willem II, ADO en RKC zagen bereik je niet door simpelweg poppetjes op de juiste plaats te zetten. Dat bereik je door volhardend te blijven oefenen op training. Door op de details te letten en op afspraken in het veld te hameren. Hetzelfde geldt voor de defensieve organisatie die al wekenlang nauwelijks kansen weggeeft. Dat Fraser het nu alweer lukt om binnen afzienbare tijd een zeer stug elftal neer te zetten dat gehakt maakt van de concurrentie, maakt dat ik hem een toptrainer vind. Want kijk ik naar zijn voorgangers of naar de clubs die nu onder ons staan, dan zie ik veel trainers die dat maar niet lukt, ondanks dat ze met kwalitatief gelijkaardig spelersmateriaal mogen werken.

Maar hé, als er mensen zijn die geloven dat zij de trainer met hun ‘opbouwende kritiek’ op het juiste spoor hebben gekregen moeten ze dat vooral doen. Iedereen blij toch.

D
Andre_T
Spartaantje
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

Helemaal mee eens. Sterker nog, als men in het hoofdgebouw ook had geluisterd naar alle adviezen hier waren we al minstens 3 trainers verder geweest. Blij dat Fraser onze trainer is en ik hoop dat dat nog heel lang zo blijft. Ik heb al eens eerder gezegd, zolang Henk en Henk het technisch beleid voeren gaan we niet meer degraderen, daar steek ik m’n hand voor in het vuur. En natuurlijk ook een trainer heeft te maken met voortschrijdend inzicht. Er is van alles gebeurd op transfergebied, dan kost het even tijd om de poppetjes op de juiste plek te zetten en de juiste speelwijze te vinden.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

Goed lezen vakkie.
Ik zeg dat er vanuit vele hoeken kritiek kwam op Fraser (inderdaad ook van posters op itwm)
Een groot aantal voetbalanalysten hadden ook kritiek op het systeem en op het blijven opstellen van van Leer.
Harroui heeft natuurlijk ook via de media duidelijk gemaakt dat hij veel beter tot zijn recht komt op zijn favoriete positie.
Het kan dan geen toeval zijn dat al die dingen die geschreven of gezegd werden ineens toegepast werden door Fraser.
Persoonlijk vind ik het heel goed dat hij die wijzigingen heeft doorgevoerd.
Waardoor hij tot inkeer is gekomen is helemaal niet zo belangrijk. Dat ze doorgevoerd zijn is wel heel belangrijk.

D
vakkie20
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Als je heel veel roept zit er altijd wel iets tussen wat uiteindelijk goed uit blijkt te pakken. Fraser is echter verantwoordelijk. Die kan nooit zo veel en zo vaak veranderen als er hier, of door zelfbenoemde analytici elders, geroepen wordt. Dat is onmogelijk.

Het idee alleen al dat wij van itwm hem ertoe gebracht zouden hebben om de keeper te wisselen. Te zot voor worden. Zou dat niet gewoon komen doordat Van Leer een paar keer slecht gekeept heeft. Dat heeft Fraser zelf toch ook wel gezien.

Het verhaal over Harroui idem dito. Fraser heeft Harroui altijd al op het middenveld willen zetten, heeft ie onlangs in een interview nog gezegd, maar hij had geen beter alternatief als rechtsbuiten. Nu blijkt Mijnans het goed te doen als rechtsbuiten en kan Harroui eindelijk naar het middenveld. Maar die oplossing heeft Fraser toch vooral zelf uitgevonden. Ik heb hier nooit gelezen dat Mijnans specifiek als rechtsbuiten ingepast moest worden. Achter de spits heb ik nog wel eens iemand zien zeggen, of als linkshalf dat heb ik ook vaak gelezen. Maar niet als rechtsbuiten. Misschien dat een enkeling dat een keer geopperd heeft hoor, maar het lijkt me toch sterk dat Fraser juist die ene reactie tussen alle ongein hier heeft uitgeprint en op het bord heeft gehangen.

Om een ander voorbeeld te geven: Ik heb hier meermaals gelezen dat Abels er geen klote van kan en dat Deroy Duarte maar op rechtsback gezet moet worden. Die staat godbetert linksbuiten nu. En daar lijkt hij zn vorm weer terug te vinden. Zullen we dan maar blij zijn dat Fraser op zn eigen waarnemingen is afgegaan en de vast heel goedbedoelde adviezen hier compleet links heeft laten liggen.

Die hele suggestie dat Fraser zich heeft laten beïnvloeden vind ik ronduit lachwekkend. Hij heeft gewoon een aantal dingen geprobeerd, wat soms goed en soms slecht heeft uitgepakt, en daarop geanticipeerd. Prima toch. Van de eerste wedstrijd af aan je ideale samenstelling vinden, dat gebeurt nooit. Zeker niet als je met een blessuregolf te maken krijgt.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

Precies. Had Fraser hier naar het advies aangaande Van Leer/Okoye geluisterd dan hadden we nu 3 a 5 punten meer gehad.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

Je kan er van alles bij gaan halen maar het feit is dat zoals het nu staat al vanaf de voorbereiding hier door een groot aantal posters is geroepen dat het moest.

Van Leer bleef maar blunderen en het systeem met 5 verdedigers was een drama waardoor het leek of onze verdedigers er geen reet van konden.
Ook het afkraken van Thy had alles te maken met het foutieve systeem.
Hij stond op een eiland.
En jij schrijft nu dat Mijnans en Duarte als vleugelaanvaller spelen maar dan heb je echt niet opgelet.
Beiden spelen als middenvelder met daarvoor Thy en Smeets.
Dus 4-4-2
Dat jij een andere mening hebt vind ik prima maar als mensen het anders zien ga het dan niet als onzin bestempelen.
En zoals ik al eerder heb geschreven, laten we blij zijn dat Fraser die wijzigingen heeft doorgevoerd want één ding is duidelijk het heeft Sparta geen windeieren gelegd.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Ruud, je slaat nu door.
Alleen mijn mening hier neemt hij serieus.
En terecht.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Ik hou weer tijd over nu ik die trap en carport weer van mijn lijstje kan schrappen.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Ruud
D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Dikker
1 maand geleden

Kreeg net nog een appje van Henk en het klopt niet wat je schrijft hij luistert alleen naar mij.😜

D
Ed Mahn
Spartaantje
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

We kunnen pas echt een goed oordeel vellen als we de komende twee wedstrijden met minimaal 2 punten het jaar kunnen afsluiten. Nu hebben we het misschien wel goed gedaan, maar wel tegen de ploegen die uit vorm zijn of gewoon géén ere-divisie waardige ploeg hebben. Tegen Groningen en Twente kan je echt laten zien dat je sterker bent geworden.

s1983
Spangenaar
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

Helemaal met je eens .

Je ziet ook wel degelijk patronen in het spel. Vorig jaar zag je dat Abels en/of Fortes iedere bal langs de lijn naar voren speelde. Nu is het de middenvelders in spelen of Thy zoeken die zich vaak wat terug laat vallen. Hiervoor is Thy mede gehaald. Hij kan een bal vasthouden waardoor je als team kan bijsluiten en verder kunt voetballen. De lange ballen naar voren van Vriends en Matthei zijn ingeruild voor meer voetbal.

D
Rob Laanen
Spangenaar
Je reactie op  vakkie20
1 maand geleden

Als je met ‘deze discussie’ mijn reactie op de brandweer bedoelt, heb je het denk ik niet begrepen. Maar blijf vooral lachen dat is gezond.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Rob Laanen
D
Afdeling Schiphol
Spartaantje
Je reactie op  Brandweer1
1 maand geleden

De inhoud komt er klaarblijkelijk uit bij Rob …

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  Afdeling Schiphol
1 maand geleden

Dat zal het zijn.

D
Dikker
Gladiator
Je reactie op  Brandweer1
1 maand geleden

Waan van de dag.
Neemt niet weg dat ik zéér content ben met de galavoorstelling van gisteren.

D
Ron Essen
Spangenaar
Je reactie op  Brandweer1
1 maand geleden

Heb jij de grote HvS wandklok al besteld BW?

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Ron Essen
1 maand geleden

Ik bestel er bij deze ook één. Mocht Harroui voor meer dan vier miljoen verkocht worden dan wil ik er twee.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Ja, dan weet je hoe laat t is…

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  Ron Essen
1 maand geleden

Bij deze – wil die klok graag ophangen naast een prachtig portret van meneer Vloet.

sterr
Spartaantje
Je reactie op  Brandweer1
1 maand geleden

Is dat een foto van vader Vloet of een actiefoto van een natrappende zoonlief tegen Auassar?

D
Ron Essen
Spangenaar
Je reactie op  Brandweer1
1 maand geleden

Ha ha ha. Ik had geen ander antwoord verwacht BW😂

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  Ron Essen
1 maand geleden

je kent me inmiddels best goed merk ik 😀👍

D
Hoofdpijn
Spartaantje
Je reactie op  Brandweer1
1 maand geleden

Ik dacht dat je een dartbord in de vorm van het hoofd van Vloet had.

Laatste wijziging 1 maand geleden door Hoofdpijn
D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  Hoofdpijn
1 maand geleden

Kan ik waarderen 😂

D
Prins
Spangenaar
1 maand geleden

Terecht dat Pinto genoemd wordt. Die jongen krijgt over het algemeen te weinig credits (vind ik). Één van de absolute sterkhouders van dit elftal.

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

Klasse geregeld door Henk van Stee! Heel attent.
Opgehaald voor nog geen ton, dacht ik gisteren nog te lezen.

sterr
Spartaantje
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

En dan te bedenken dat we eerst de Aliexpress versie hadden: Pinteaux.

D
TvdB
Spartaantje
Je reactie op  sterr
1 maand geleden

Wat dacht je van Marveld

D
Fan
Spangenaar
Je reactie op  TvdB
23 dagen geleden

In onze clubgeschiedenis waren alleen Blinker en Martinez slechter

samson1888
Spangenaar
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

Hij doet me qua spel echt een beetje denken aan Tagliafico, al pakt hij gelukkig minder domme gele kaarten.

D
Houten Klaas
Gladiator
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

Bizar hoe hij zich aan het ontwikkelen is he? Ik had dit echt nooit verwacht toen hij overkwam van Fortuna. Sinds hij international is, is hij zoveel volwassener gaan voetballen. Wat een sterke LB hebben wij in huis zeg!

D
Jan
Gladiator
Je reactie op  Houten Klaas
1 maand geleden

Voordat hij geblesseerd raakte bij Fortuna had psv interesse in hem.

D
Houten Klaas
Gladiator
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Kan ik mij voorstellen als hij toen ook deze vorm had

D
Demie Van Der Hoeven
Spartaantje
1 maand geleden

Ik mis Thy in het elftal van de week.

D
Prins
Spangenaar
Je reactie op  Demie Van Der Hoeven
1 maand geleden

Ik snap wat je zegt, maar dat ze daar voor Huntelaar en Anthony hebben gekozen snap ik ook wel weer.

D
Ruud
Leonidas
Je reactie op  Prins
1 maand geleden

Huntelaar ? Omdat hij scoorde ?
Heb hem verder weinig goed zien doen.
Onbegrijpelijk dat die erin staat.

D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Geheel mee eens.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Ruud
1 maand geleden

Bij het AD waren een paar mensen flink dronken of misschien hebben ze de kunstredactie dit keer het elftal vd week laten samenstellen.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Demie Van Der Hoeven
1 maand geleden

Heerkens speelde hem volledig uit de wedstrijd.

D
Brandweer1
Gladiator
Je reactie op  ATX
1 maand geleden

Feitelijk onjuist.

D
Demie Van Der Hoeven
Spartaantje
Je reactie op  ATX
1 maand geleden

Heerkens speelde na het uitvallen van Peters in de eerste helft op het middenveld. Daarnaast speelde willem 2 geen mandekking. Thy scoorde en was bij alle drie de goals nadrukkelijk betrokken

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  Demie Van Der Hoeven
1 maand geleden

* Heerkens speelde Harroui helemaal uit de wedstrijd.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  ATX
1 maand geleden

Punt is dat ze Heerkens bij Willem II op de bank had kunnen zitten en het AD hem nog in het elftal vd week zou hebben gezet.

spartaan1996
Spartaantje
Je reactie op  ATX
1 maand geleden

Dit is een grap toch

D
Fan
Spangenaar
1 maand geleden

Heerkens van w2 erin?

samson1888
Spangenaar
1 maand geleden

Mooi hoor! En Harroui werd bij Studio Voetbal uitgelicht in de rubriek “parel van het rechterrijtje” (die werd omgedoopt tot het Linkerrijtje voor deze gelegenheid).

Zijn prestaties beginnen nu wel landelijk op te vallen. Staat ook 3e in het spelersklassement van de VI. Enerzijds zou het geweldig zijn als hij nog een half jaar kan blijven en we met Sparta in het linkerrijtje kunnen eindigen. Anderzijds is hij nu geweldig in vorm en dat kan HvS ook bij onderhandelingen in zijn voordeel gebruiken. Iemand schreef hier al dat Laros Duarte zijn plek kan overnemen. Ik ben ervan overtuigd dat hij het kan, mits hij vertrouwen krijgt van HF.

s1983
Spangenaar
Je reactie op  samson1888
1 maand geleden

Dat van Laros Duarte was ik.

De Cor Pot Cast ging over talenten en daarbij zeiden Verhaar en Vriends dat hij op de training een zeer hoog niveau heeft qua positioneren, een keer raken, elke bal op maat, snelheid van handelen, etcetera.

D
D1888
Spartaantje
Je reactie op  s1983
1 maand geleden

Laros is zeker een optie op die plek. Hij zou erg goed in dit systeem passen. Maar hij heeft nu de pech dat Auassar en Harroui daar staan.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  s1983
1 maand geleden

Verhaar traint nog regelmatig mee bij Sparta?

s1983
Spangenaar
Je reactie op  ATX
1 maand geleden

Toen hij van psv werd gehuurd was Verhaar nog actief bij Sparta als ik het goed heb.

D
ATX
Spangenaar
Je reactie op  s1983
1 maand geleden

Ja, ze waren 2 jaar geleden in de KKD voor zo’n 14 dagen teamgenoten…

D
sparta vlaardingen
Spangenaar
Je reactie op  samson1888
1 maand geleden

Laros Duarte is nog ver van het niveau van Appie verwijderd daarnaast zijn het 2 verschillende types. Ik hoop het maar hij moet van ver komen..

D
Jan marchena
Spartaantje
Je reactie op  sparta vlaardingen
1 maand geleden

Ik vond tegen ado den haag laros echt één van de beste voor de minuten die hij maakte. Balletjes die hij gaf. Ik verwacht hem gewoon snel weer bij de selectie.

D
Demie Van Der Hoeven
Spartaantje
Je reactie op  Jan marchena
1 maand geleden

Hij heeft volgens Deroy last van zijn knie

D
Hans E
Gladiator
Je reactie op  Demie Van Der Hoeven
1 maand geleden

Zo zie je maar, het belang van onze brede selectie,
We hebben hem nog niet eens gemist.

D
Rob Laanen
Spangenaar
1 maand geleden

Vorige week zei ik dat ik blij was met de punten maar niet trots. Nu kan ik ook zeggen: ik ben trots!

D
jansen en tilanus
Spartaantje
1 maand geleden

prachtig allemaal…..maar mag ik na al deze “zelf verheerlijking” vragen om aandacht voor komende 2 wedstrijden. als wij daar 6 punten uit weten te halen, en waarom zou dat niet kunnen (?), dan sluiten we aan bij de sub-top. waar we zeker historisch gezien thuis horen !! ergo : graag focus en concentratie, en alles uit de kast !!

Noordereiland
Spartaantje
Je reactie op  jansen en tilanus
1 maand geleden

Ik ben al blij als we ze niet allebei verliezen. Maar het allerliefst 3 punten tegen de arrogante my little ponies die niet kunnen boekhouden

D
Sassem
Spartaantje
Je reactie op  jansen en tilanus
1 maand geleden

Ik geloof niet dat mijn focus bijdraagt aan het resultaat van Sparta 😂 Dan moet eerst de Denis Neville weer open 🔥

D
Jan
Gladiator
1 maand geleden

Een meer dan terechte opstelling deze week ik mis eigenlijk nog onze keeper.

s1983
Spangenaar
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Okoye heeft ook geen bal gehad dus logisch dat hij er deze week niet in stonx

spartaan1996
Spartaantje
Je reactie op  Jan
1 maand geleden

Ik ben ook grote fan van onze keeper Jan, ik denk alleen dat hij te weinig heeft hoeven doen deze wedstrijd om in dat elftal van de week te komen.

D
Houten Klaas
Gladiator
1 maand geleden

Prachtige bevestiging voor het feit dat Sparta gewoon heel erg goed bezig is. Top mannen, gefeliciteerd!

D
Hoofdpijn
Spartaantje
1 maand geleden

5 is eerlijk gezegd wel te veel maar ach wie maakt het wat uit.

D
Fan
Spangenaar
Je reactie op  Hoofdpijn
1 maand geleden

Abels naar Groningen?

D
HansG
Spangenaar
Je reactie op  Fan
1 maand geleden

Vraagprijs van Sparta 5 miljoen-;)