We hebben een nieuwe verdediger die luistert naar de naam: Teo Quintero. 25 jaar oud. Venezolaanse Spanjaard die voor KMSK Deinze voetbalde. Hoog nodig. Want Bart Vriends en Mike Eerdhuijzen zijn inmiddels pleite. Teo is een linksbenige centrale verdediger. Dat is dus de opvolger van Eerdhuijzen. Mike is officieel nog niet weg, maar dat is dus een kwestie van (weinig) tijd. Nijkamp handelt direct. Doorschakelen. Hup Sparta!

Dit schrijft Sparta op haar eigen website:

Sparta Rotterdam heeft Teo Quintero aangetrokken. De 25-jarige Venezolaanse Spanjaard speelde de afgelopen twee seizoenen in België voor KMSK Deinze, waar zijn contract afgelopen is. De linksbenige centrumverdediger scoorde hier elfmaal in 58 wedstrijden. Eerder speelde hij voor Girona, CF Peralada, Hércules en CE Sabadell. Quintero tekent voor drie seizoenen op Het Kasteel.

Gerard Nijkamp: ‘We zijn blij dat we Teo aan onze selectie kunnen toevoegen. Het is een verdediger die al langer op onze lijst stond en waarvan wij geloven dat hij bij Sparta de volgende stap kan zetten. Met het aantrekken van Teo zijn we een belangrijke stap verder in de invulling van de achterhoede.’

Abonneer
Abonneren op
113 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties