Guzman terug in Rotterdam

De kogel is door de kerk. Jonathan de Guzman komt naar Sparta. De club van Rotterdam en de middenvelder zijn dat overeengekomen.

Keuring en presentatie

De Guzman zal vandaag nog medisch gekeurd worden en daarna gepresenteerd worden. De 34-jarige middenvelder komt over van OFI Kreta en zal voor 1 seizoen tekenen. Daarnaast is er ook nog een optie van 1 jaar extra bedongen.

Klaar met shoppen

Met de komst van De Guzman lijkt er een streep door de naam van Joeri de Kamps te worden gezet en is Gerard Nijkamp voor nu even uitgeshopt. De selectie voor seizoen 2022-23 is compleet.

Sparta is club met gepassioneerde supporters

Dat wisten we zelf natuurlijk al erg lang, maar het is ook goed dat Jonathan de Guzman nu eindelijk bij een Rotterdamse club terecht is gekomen die gepassioneerde supporters heeft :-). En dat Sparta ook een club is met ambities, dat is ook fijn om te horen. De doelstelling van handhaving kan daarmee de kast in. Wie ambitie heeft gaat voor de prijzen!. Het laatste spreekt De Guzman overigens niet uit, maar het presentatie-filmpje van de 14-voudig international ziet er alleraardigst uit

Abonneer
Abonneren op
147 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties