Jonathan de Guzman bij komst op Spangen

In het AD/RD staat deze ochtend een stukje over Sparta waar onder meer Jonathan de Guzman aan het woord komt. De middenvelder die een deel van de wedstrijden door blessures moest missen plakt het liefst nog een jaar extra aan zijn verblijf op Spangen. Hij heeft het enorm naar zijn zin en wil met Sparta dit seizoen Europees voetbal gaan halen.

Dat de Guzman het naar zijn zin heeft staat buiten kijf. Hij kwam na allerlei omzwervingen door heel Europa weer in de stad terug waarvan hij houdt. Over de sfeer op Het Kasteel zegt hij: “Ik ben heel blij om hier te zijn. Collega’s zijn vrienden geworden. Ik voel me prettig bij Sparta, dus als het aan mij ligt dan blijf ik.”

1 jaar verlengen

Sparta kan, als het wil het contract van De Guzman met nog een jaar verlengen, die optie is bedongen toen De Guzman zijn eenjarig contract vorig jaar op Spangen tekenende. Toch zal het niet zomaar gebeuren en waarschijnlijk ook niet voordat Sparta weet of het dit seizoen een prijs zal winnen in de vorm van het halen van Europees voetbal.

Focus op komende weken

De 35-jarige middenvelder zegt daar het volgende over:” We zijn gefocust op wat er komende weken gaat gebeuren. Dat is heel belangrijk. Je wilt het seizoen goed afsluiten. Daarna is er ruimte om de toekomst te bespreken en om de tafel te gaan, als Sparta dat ook wil natuurlijk.”

Bron: AD/RD

Abonneer
Abonneren op
80 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties