Zoals bekend was de eerste training van het nieuwe seizoen niet voor supporters toegankelijk, omdat Nieuw Terbregge verbouwd wordt. Erg jammer natuurlijk, want de eerste training is voor veel supporters toch altijd weer een mooi moment om wat vrienden en bekenden te zien en Spartaanse hoop en vrees met elkaar te delen.

Zo niet vandaag. Er was alleen een beetje pers aanwezig. Jeroen Rijsdijk leidde voor het eerst de groep. Foeke Booy was aanwezig. Met uitzondering van Bakari, hij mag later aansluiten, waren de nieuwe spelers er natuurlijk ook en Nick Olij ontving de trofee voor beste speler van het vorige seizoen. Naast Bakari zullen ook Kitolano en Lauritsen later aansluiten. En Brym zal nog weer later volgen, de Canadees maakt onderdeel uit van de Canadese selectie die momenteel deelneemt aan de Gold Cup. Verder werd bevestigd wat we eigenlijk al wisten: Strootman blijft nog minimaal een jaar in Italië en komt deze zomer niet naar Sparta.

Op 7 juli kunnen we als supporters Sparta weer voor het eerst aan het werk zien in de oefenpot in Bergambacht. Voor nu doen we het met wat interviews op beeld.

Abonneer
Abonneren op
112 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties