scheidsrechtersfluit

Makkelie hanteert fluit

Dordtenaar Danny Makkelie zal leiding geven aan finale 2 van 14 voor Sparta. Hij is door de KNVB aangesteld om het duel tussen de Kasteelclub en de club uit de stad van de Kruikezeikers in goede banen te leiden. Makkelie is gezien zijn status een van de betere scheidsrechters van Nederland, maar is er eentje die graag voor elk wissewasje fluit. Zeker in de onderste regionen van de eredivisie komt dat vaak niet ten goede van het kijkspel.

Friesland rules aan zijlijn

De 39 jarige Operationele Expert van de Nationale Politie komt samen met de heren Steegstra en de Vries naar Spangen. Hessel Steegstra is werkzaam bij de veiligheidsregio Fryslan en zal de veiligheid van de zijlijn scherp in de gaten houden. Gytsjerker de Vries is superblij met zijn baantje als assistent van Makkelie, dat bracht hem afgelopen zomer al op het EK terecht. Geen kattepis dus die assistenten van Makkelie.

Bekend heerschap en VAR/AVAR

4e Official die Makkelie zal bijstaan is het heerschap Laurens Gerrets die landelijke bekendheid verkreeg door het duel FC Den Bosch – Excelsior van een paar seizoen niet stil te leggen na aanhoudende racistische spreekkoren van de FC Den Bosch aanhang. Zal hij de joelende Sparta aanhang stil krijgen nadat hij Henk Fraser op een overschrijding van de lijntjes van zijn coaching zone wijst?
De VAR en AVAR luisteren naar de illustere namen Bos en Kucukerbir.

12:15 SUCKS!

Sparta trapt zondag opnieuw af op het troosteloze tijdstip van 12:15. Dit is een tijdstip dat de normale voetbalfan net is bijgekomen van de zaterdagavond, nog op bezoek is bij zijn schoonmoeder of een of andere amateursport tracht te bedrijven. En dan hebben we nog geluk dat we een thuiswedstrijd bezoeken en niet eentje in Groningen. Laat Mona Keijzer zich daar eens druk om maken! 12:15 SUCKS!

Abonneer
Abonneren op
19 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties