scheidsrechtersfluit

Christiaan Bax gaat de belangrijke wedstrijd tussen VVV en Sparta fluiten. Bax wordt tijdens het duel in de Koel, dat a.s. zondag op het wederom hachelijke tijdstip van 16.45 uur begint, geassisteerd door de uit Grytsjerk afkomstige Patrick Inia (geen familie van) en Peter Janson. De laatste is veelzijdig, naast dat hij reserve-marinier is, is hij ook werkzaam bij de politie en bestiert hij een heuse foodtrailer. Grote kans dat je hem ook een keer op een festival hebt ontmoet.

Aan de zijkant staat het heerschap en “badboy” Nick Smit, die zichzelf typeert als een niet doorsnee arbiter. Dat is die ook niet, want hij zal 4e official zijn. Als het bordje met wissels of extra tijd omhoog gaat kan je even checken of zijn plakplaatjes goed waarneembaar zijn: Nick Smit houdt namelijk net zoals veel voetballers van tatoeages.

Dan in het Zeisterbos, in het Replay Match-center, zitten de heren Alex Bos en Thomas Krijt. Gaat er iets voorbij aan het oog van team Bax dan zijn zij het die in zullen moeten grijpen!

ITWM wenst het arbitrale sextet heel veel succes met het leiden van VVV-Sparta.

Abonneer
Abonneren op
68 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties