scheidsrechtersfluit

Bij het naderen van het einde van seizoen 2020-21 is het voor Sparta retespannend geworden. Redden we ons het vege lijf, of spelen we volgend seizoen weer ergens op de bijvelden wedstrijdjes tegen die vreselijke Jong-teams? Als we iets van afgelopen weekend kunnen leren is hoe bepalend de arbitrage is in het verloop van wedstrijden. Daarom toch maar weer even vermelden wie de komende twee wedstrijden van Sparta de leiding heeft. We plukten het volgende van de website van Sparta:

Jeroen Manschot aan het roer bij FC Groningen – Sparta

De KNVB heeft Jeroen Manschot aangesteld als arbiter voor het duel tussen FC Groningen en Sparta Rotterdam van aanstaande zaterdag. De leidsman krijgt hulp van de heren Polman en Van Dongen aan de zijlijnen. Het wisselbord wordt omhoog gehouden door de heer Pérez. De videobeelden worden in Zeist bekeken door VAR Blank met assistentie van AVAR Krijt.

Sparta – PEC Zwolle

Om het compleet te maken heeft de afdeling scheidsrechterszaken ook gelijk de arbitrage bekend gemaakt voor de zeer belangrijke thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Dennis Higler zal dan fluiten voor het beginsignaal, eventuele overtredingen en het eindsignaal. De assistenten van Higler zijn de heren Nanninga en De Groot. Vierde official is Clay Ruperti. De VAR en AVAR zijn ook bekend, dat zijn Oostrom en Koopman.

Abonneer
Abonneren op
19 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties