Arno Verschueren wordt geinterviewd

Sparta heeft bekend gemaakt dat Arno Verschueren aan de Spartaanse vechtmachine zal worden toegevoegd. Het duurde even, en zoals de Belgische middenvelder/verdediger het zelf aangaf heeft het de nodige bloed, zweet en tranen gekost.

Verschueren komt niet zo maar, maar zal de komende jaren een bepalende speler moeten gaan worden. Hij heeft voor maar liefst 3 jaar getekend bij Sparta. Of er nog een ontsnappingsclausule in het contract is opgenomen mocht Sparta het onverhoopt dit seizoen niet gaan redden, heeft Sparta niet bekend gemaakt.

De in 1997 in het Vlaamse Lier geboren multifunctionele speler komt over van Lommel SK en speelde hiervoor bij KVC Westerlo en NAC. Hij heeft inmiddels 168 wedstrijden in het professionele voetbal op zijn naam staan en is dus een ervaren kracht die direct ingezet kan worden om Sparta nog meer body te geven. Dit laatste zal zeker nodig zijn gezien de beroerde plaats die de mannen van Henk Fraser innemen op de ranglijst van de eredivisie.

Met het binnenhalen van Arno Verschueren lijkt het dat Sparta voorlopig is uitgeshopt, maar wie weet heeft Gerard Nijkamp nog iets in het vat voor ons zitten. Een extra verdediger zou geen overbodige luxe zijn.

De redactie van ITWM heet Arno Verschueren van harte welkom bij de club van Rotterdam

Verscheuren geïnterviewd door Sparta zelf

Abonneer
Abonneren op
164 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedback
Bekijk alle reacties