geruchtenmachine

Nu ADO, dankzij de steun van clubs die niet durfden te stemmen voor een promotie/degradatie regeling na het stopzetten van de eredivisie gehandhaafd is voor het hoogste niveau, is de club uit de residentie op zoek naar een nieuwe trainer. Daarbij lijkt het speeltje van het Chinese United Vansen uit te komen bij Sparta’s assistent-trainer Aleksadar Rankovic

De club zag de Engelsman Pardew en zijn staf weer richting de Britse eilanden vertrekken toen duidelijk werd dat de competitie niet meer hervat zou worden en is nu op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Rankovic is daarbij de naam die nu valt. De Serviër heeft een ADO verleden als speler en als assistent van…..Henk Fräser die voordat hij naar Vitesse vertrok hoofdcoach van ADO was.

Als ADO echte interesse heeft den Rankovic naar het stadion naast het Prins Claus-plein wil halen zal men wel om tafel moeten met Henk van Stee. Voor niets gaat de zon op, Rankovic heeft nog een doorlopend contract tot het einde van seizoen 2020-21.

Overigens lijken er nog meer kandidaten in de race voor het hoofdtrainerschap van ADO Den Haag. Ook voor Maurice Steijn is interesse.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties